Шоу «Як дві краплі» на «Україні» взяло частку, нижчу за середню

Шоу «Як дві краплі» на «Україні» взяло частку, нижчу за середню

7 Жовтня 2013
7539
7 Жовтня 2013
15:19

Шоу «Як дві краплі» на «Україні» взяло частку, нижчу за середню

7539
Шоу «Як дві краплі» на «Україні» взяло частку, нижчу за середню
Шоу «Як дві краплі» на «Україні» взяло частку, нижчу за середню

Новий проект «Як дві краплі» підвищив показники телеканалу «Україна» серед старшої аудиторії 18+, але знизив за показниками 18-54.

 

Проект стартував  6 жовтня (слот 19.58-23.23) і мав рейтинг 3,1%, частку 8,5% за «Всією Україною» та рейтинг 2,94%, частку 8,14% за «50 тис.+».

 

 За комерційною аудиторією 18-54, показники нижчі - рейтинг 2,45%, частка 7,45% за «Всією Україною» та рейтинг 2,27%, частка 7,19% - за «50 тис.+».

 

У вересні-жовтні  цей слот (20.00-23.30) мав нижчу частку за 18+ однак вищу за 18-54. Оскільки о цій порі транслювався, зокрема,  ситком «Інтерни» та Comedy Woman, які більш популярні серед молоді.

 

Також частка прем'єри шоу нижча за середню каналу: минулого тижня (30 вересня - 6 жовтня) «Україна» мала 9,36% за «Всією Україною» та 9,75% за «50 тис.+» (аудиторія 18+)  та 8,96% за «Всією Україною» та 9,08% за «50 тис.+» (18-54).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», шоу є адаптацією формату Your Face Sounds Familiar компанії Endemol. У проекті братимуть участь 10 українських  зірок, серед них - Наталя МогилевськаАндрій Кравчук, Фагот (Олег Михайлюта), Аліна Гросу, Дантес, Василь Бондарчук, Оля Полякова, Іріс (Ірина Розенфельд), Єва Бушміна та  Валерій Харчишин.

 

Проект на замовлення каналу «Україна» знімає російський продакшн WeiT Media Тимура Вайнштейна. Минулого року формат Your Face Sounds Familiar уже адаптував український Новий канал під назвою «Шоумастгоуон» з ведучою Машею Єфросініною. На російському «Первом канале» шоу виходило під назвою «Один в один» і отримало високі рейтинги, адаптацію у Росії робив теж продакшн Тимура Вайнштейна.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надано ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховано для населення віком 18+, 18-54 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використано дані overnight. Дані представлено за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7539
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Друг Маши
3852 дн. тому
Упс... От тебе и Вайнштейн
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду