Замість Кисельова «Подробиці тижня» вестиме Дмитро Анопченко

Замість Кисельова «Подробиці тижня» вестиме Дмитро Анопченко

3 Жовтня 2013
10401
3 Жовтня 2013
13:46

Замість Кисельова «Подробиці тижня» вестиме Дмитро Анопченко

10401
Замість Кисельова «Подробиці тижня» вестиме Дмитро Анопченко
Замість Кисельова «Подробиці тижня» вестиме Дмитро Анопченко

Новим ведучим підсумкової інформаційної програми каналу «Інтер» «Подробности недели» буде  Дмитро Анопченко. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

До цього часу пан Анопченко був спеціальним кореспондентом «Інтера» у Вашингтоні. Як повідомляють джерела «Детектор медіа», він вже затверджений як ведучий підсумкової програми.  За інформацією «Дусі», пан Анопченко лише сьогодні повернувся з США і не брав участь в трактах.

 

«Детектор медіа» звернулась до прес-служби каналу з проханням підтвердити чи спростувати цю інформацію і чекає на відповідь.

 

Дмитро Анопченко вже вів новини на «Інтері» -  у той час, як нинішній директор з розвитку Inter Media Group Ганна Безлюдна уперше очолила канал. Також свого часу він був власним кореспондентом Нового каналу,  спецкореспондентом «Інтера» у Великобританії,  ведучим інформаційної програми «Один день» на каналі К1. До речі, за словами Дмитра Анопченка, пропозиція вести новини тоді до нього надійшла особисто від пані Безлюдної.

 

Нагадаємо, керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер» («Національних інформаційних систем» - НІС) Євген Кисельов подав у відставку за власним бажанням. Підставою стали, за його словами, причини особистого характеру. Після цього пан Кисельов був призначений  радником керівного директора Grоuр DF Бориса Краснянського, який водночас є головою наглядової ради телеканалу «Інтер»

 

Керівні посади у новинному продакшні «Інтера» «Національні інформаційні системи» (НІС) після відставки його керівника Євгена Кисельова отримали Назім Бедіров та Лаврентій Малазонія.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10401
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
3818 дн. тому
Киселев там и рядом не валялся.
)
3829 дн. тому
Супер
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду