Євген Кисельов більше не вестиме «Подробности недели» на «Інтері»

Євген Кисельов більше не вестиме «Подробности недели» на «Інтері»

2 Жовтня 2013
6808
2 Жовтня 2013
12:45

Євген Кисельов більше не вестиме «Подробности недели» на «Інтері»

6808
Євген Кисельов більше не вестиме «Подробности недели» на «Інтері»
Євген Кисельов більше не вестиме «Подробности недели» на «Інтері»

Екс-керівник інформаційної служби телеканалу «Інтер» («Національних інформаційних систем» - НІС) Євген Кисельов не вестиме на каналі підсумкову програму «Подробности недели». Про це пан Кисельов  особисто повідомив у коментарі «Детектор медіа».

 

Хто відтепер вестиме підсумкову тижневу програму «Інтера», наразі не відомо. За інформацією джерел «Детектор медіа», рішення з цього приводу ще не прийняте. Розглядатимуть кілька кандидатур - у тому числі й серед тих, хто зараз працює на «Інтері».

 

Нагадаємо, Євген Кисельов подав у відставку за власним бажанням.

 

Причини свого рішення залишити канал «Інтер»  «Детектор медіа» він не назвав». Раніше  у його коментарі, надісланому каналом, йшлось: «Особисті обставини, які складаються таким чином, що я не можу на повну силу виконувати мої нинішні обов'язки».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», новим керівником «НІСу» став Назім Бедіров. Лаврентій Малазонія, за інформацією джерел «Детектор медіа», буде виконавчим директором, відповідальним за редакційну політику.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6808
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Даша
3828 дн. тому
Малазония там уже давно и таких, как он спецов в этой стране на пальцах одной руки можно пересчитать. Респект ему! И как профи, и как человеку.
Qcumber
3830 дн. тому
Мені чомусь здається, що Дорофєєв вестиме "Подробиці тижня": подобається він Безлюдній, неозброєним оком це видно. А Кисельов жорстко кинув Інтер! :D :D :D
fcw
3830 дн. тому
А как там Малазония оказался?! Тот еще проФФИ!
madgeboy
3830 дн. тому
очень жаль, nxj не будет вести. мне нравились его яркие репортажи и реплики, которые он подавал всегда в привычной и спокойной ему манере
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду