Чернівецький канал ТВА просить підтримки у продовженні ліцензії на мовлення

Чернівецький канал ТВА просить підтримки у продовженні ліцензії на мовлення

19 Вересня 2013
13797
19 Вересня 2013
14:43

Чернівецький канал ТВА просить підтримки у продовженні ліцензії на мовлення

13797
Чернівецький канал ТВА просить підтримки у продовженні ліцензії на мовлення
Чернівецький канал ТВА просить підтримки у продовженні ліцензії на мовлення

Завтра, 20 вересня, під стінами Чернівецької обласної держадміністрації (ОДА) відбудеться акція на підтримку телеканалу ТВА . Про це повідомляє Чернівецька незалежна інформагенція «БукІнфо» з посиланням на повідомлення співробітників каналу у соціальній мережі Facebook.

 

Акція, у якій візьмуть участь крім працівників ТВА, всі мешканці Чернівців, кому не байдужа доля каналу, розпочнеться біля будівлі ОДА о 9.30 ранку. Учасники звернуться до голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Папієва та депутатського корпусу з проханням підтримати канал ТВА і звернутись до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення з проханням щодо продовження ліцензії ТВА на мовлення.

 

«Друзі, допоможіть відстояти ТВА, який опинився під загрозою знищення! Десятиліття ми створювали об'єктивні новини, висвітлювали проблеми та радощі кожного, допомагали тим, хто просив допомоги. Тепер нам потрібна підтримка кожного з вас! Давайте разом звернемося до очільників краю, щоби вони висловили свою підтримку та не дозволили знищити Нове телебачення старого міста», - йдеться у зверненні журналістів телеканалу ТВА у соціальній мережі Facebook.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 24 липня оголосила попередження чернівецькому телеканалу ТВА.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал ТВА відновив мовлення 14 серпня після того, як 23 липня припинив вихід в ефір через пожежу в апаратній Чернівецької ОДТРК «Буковина». Внаслідок інциденту постраждало обладнання ТВА, з яким ОДТРК ділить одну частоту (обидва канали мовлять на 34 ТВК у Чернівцях: ТВА має 20 годин на добу, а ОДТРК - 4 години на добу). Мовлення каналу ТВА не відновлювалося  через недопуск фахівців телеканалу до приміщення, де сталася аварія. Проблеми на ТВА почалися після конфлікту співвласників каналу Людмили Пишної та Василя Забродського. Аби відновити мовлення працівники ТВА зверталися з заявою до Президента України Віктора Януковича.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13797
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду