ZIK об’єднав сайт телеканалу та інформаційної агенції й оновив дизайн

ZIK об’єднав сайт телеканалу та інформаційної агенції й оновив дизайн

9 Вересня 2013
7411
9 Вересня 2013
19:20

ZIK об’єднав сайт телеканалу та інформаційної агенції й оновив дизайн

7411
Мультимедійна платформа ZIK.ua має адаптивний дизайн
ZIK об’єднав сайт телеканалу та інформаційної агенції й оновив дизайн
ZIK об’єднав сайт телеканалу та інформаційної агенції й оновив дизайн

9 вересня медіахолдинг ZIK представив оновлений варіант об'єднаного сайту  телеканалу та інформаційної агенції ZIK. За інформацією керівництва холдингу, переформатування зроблено із застосуванням усіх технологічних новинок. Про це йдеться в повідомленнях ZIK.

 

«Ми проаналізували усі плюси та мінуси існуючого проекту та вирішили створити якісно новий, сучасний інформаційний продукт, зовсім несхожий на попередні версії», - зазначив головний редактор інформаційної агенціх ZIK Тарас Смакула

 

За його словами, сайт отримав гнучкий дизайн, що дозволить йому легко адаптуватися для перегляду на планшетах і смартфонах. «Інформагентство та телеканал зіллються в єдину потужну мультимедійну платформу. Тепер це буде один сайт. Важливу роль ми відвели користувачам, окрім коментарів під публікаціями, вони зможуть стати повноцінними учасниками фабрики новин: додавати відео, публікувати блоги та новини. ZIK отримає локалізацію у західних регіонах. Наступним важливим кроком стане власна відеоплатформа. Відеоконтент з'явиться також на smart tv», - розповів головний редактор.

 

«Ми переходимо в нішу інформаційного порталу. Швидке та якісне інформування залишається в пріоритеті, але при цьому максимально використовуються можливості телебачення, всіх доступних нам інформаційних потоків. Текстові новини активно ілюструємо відео», - зазначив пан Смакула. На сайті збільшиться кількість анімації, що має зробити ресурс привабливішим не лише візуально, а й інформативно.

 

Нагадаємо, нещодавно інформаційна агенція ZIK відзначила своє дев'ятиріччя.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду