Канал НТН запустив новий соціальний проект «Допоможіть знайти»

Канал НТН запустив новий соціальний проект «Допоможіть знайти»

9 Вересня 2013
8310
9 Вересня 2013
11:29

Канал НТН запустив новий соціальний проект «Допоможіть знайти»

8310
Канал НТН запустив новий соціальний проект «Допоможіть знайти»
Канал НТН запустив новий соціальний проект «Допоможіть знайти»

Телеканал НТН спільно з МВС України запустив новий проект «Допоможіть знайти», який виходитиме у рамках існуючого соціального проекту телеканалу «Допоможіть». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект «Допоможіть знайти» покликаний допомогти правоохоронцям в пошуку громадян, які зникли безвісти. Основна інформація про зниклих людей буде розміщуватись на сторінках соціальних мереж телеканалу НТН з проханням «Зробіть, будь ласка, перепост». Сюжети проекту також будуть виходити в рамках програми резонансних соціальних новин «Свідок». Передбачено і зворотній зв'язок: інформація про зниклих людей , яка надходитиме на телеканал , буде передаватися у відповідну службу МВС України .

 

«Зниклі люди дуже часто стають героями наших передач , тому ми вирішили допомогти, не тільки висвітлюючи дану проблему інформаційно , а й допомагаючи МВС в самому пошуку людей . Тим більше , що наша аудиторія має високий ступінь соціальної відповідальності», - сказав генеральний директор телеканалу НТН Олександр Мельничук.

 

«МВС знаходиться на шляху до відкритості . Ми прагнемо стати зрозумілими і доступними для людей , і для цього використовуємо всі можливі способи комунікації . Інтернет - один з найефективніших каналів  з добре розвиненою зворотним зв'язком, зі своєї вікової аудиторією. Враховуючи популярність соціальних мереж телеканалу НТН , ми розраховуємо на позитивний результат», - прокоментував старт проекту керівник служби зі зв'язків з громадськістю МВС України Сергій Бурлаков.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал НТН у новому сезоні принципово змінить графіку, оновить формат і запустить нову студію програми «Свідок». 2 вересня НТН розпочав мовлення в новій стилістиці. Телеканал оновив логотип, анонсні підкладки, рекламні заставки, а також заявив новий слоган - «Кращі детективи світу», повідомляє прес-служба каналу.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8310
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду