Завершився чат з Віталієм Диким

Завершився чат з Віталієм Диким

6 Вересня 2013
11406
6 Вересня 2013
12:00

Завершився чат з Віталієм Диким

11406
Про особливості нового сезону на «Радіо Ера ФМ» розповість перший заступник генерального директора з творчих питань
Завершився чат з Віталієм Диким
Завершився чат з Віталієм Диким

6 вересня на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю першого заступника генерального директора з творчих питань - головного редактора ТОВ ТРК «Радіо Ера ФМ» Віталія Дикого на тему: «Особливості нового сезону на "Радіо Ера ФМ"».

 

До обговорення пропонувалися питання: розвиток і перспективи розмовного радіо в Україні, конкуренція з іншими гравцями на медіаринку, нові формати в ефірі «Радіо-Ера ФМ» та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на ТК.

 

Біографічна довідка:

 

Дикий Віталій Олександрович народився 23.10.1974 року.

 

1996 р. закінчив Інститут журналістики Київського університету ім Т.Г. Шевченка. Фах - радіожурналіст.

 

Робота: 31.07.1996 р. - коментатор головної редакції мовлення англійською мовою ТВО «Всесвітня служба радіомовлення України».

 

15.091997 р.- ведучий інформаційно-аналітичних програм відділу випуску головної редакції мовлення ТВО «Всесвітня служба радіомовлення України».

 

01.02.1998 р. - ведучий тематичних програм відділу випуску головної редакції мовлення ТВО «Всесвітня служба радіомовлення України».

 

1998 р. - стажування на ТРК «Німецька хвиля » м. Кельн, Німеччина.

 

14.05.2003 р. - ведучий тематичних програм ТОВ ТРК «Радіо Ера ФМ»

 

01.03.2005 р. - політичний оглядач ТОВ ТРК «Радіо Ера ФМ»

 

07.06.2005 р. - заступник головного редактора - завідуючий редакцією тематичних та авторських програм ТОВ ТРК « Радіо Ера ФМ».

 

11.05.2007 р. - перший заступник генерального директора з творчих питань - головний редактор ТОВ ТРК «Радіо Ера ФМ».

 

Заслужений журналіст України, має низку відомчих нагород та відзнак.

 

Одружений, виховує двох доньок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11406
Коментарі
43
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телекритика
3875 дн. тому
шановні читачі, чат уже розпочався, заходьте за посиланням і ставте запитання там!
sohok
3875 дн. тому
Коли ви поновите сайт
sohok
3875 дн. тому
Чи є радіо ера прибутковим чи збитковим
sohok
3875 дн. тому
Зробіть будь ласка програму про телебачення
sohok
3875 дн. тому
Чому за 10 років існування радіо ера не стало ваговим і цікавим радіо як Ехо Москви в Росії Чому ви кожного року закриваєте прямоефірні програми о 14годині 20 і 23 годині а на їх місце ставите музичні програми
sohok
3875 дн. тому
Зробіть будь ласка туристичну програму про різні країни
sohok
3875 дн. тому
Чому зникли спортивні новини на радіо ера
sohok
3875 дн. тому
Зробіть будь ласка нічну прямоефірну програму для полуночников о 24 годині
sohok
3875 дн. тому
В чому причина відміни багатьох прямоефірних програм на радіо ера і замість них ви ставите музичні програми причина що вам не вистачає грошей чи в чому причина
sohok
3875 дн. тому
Велике прохання до радіо Ера відновіть будь ласка прямоефірні програми о 14 20 і 23 годині Тепер замість прямоефірних програм на які слухачі могли дзвонити йдуть музичні програми
sohok
3875 дн. тому
Чому в прай тайм на радіо ера йдуть музичні програми о 14 і 20 годині
sohok
3875 дн. тому
Чому в прай тайм на радіо ера йдуть музичні програми о 14 і 20 годині
down shift
3875 дн. тому
І ще одне - чому в новому сезоні на розмовному радіо з'являються музичні програми? Це - поступовий перехід на новий формат, чи підготовка до президентських виборів? :D
down shift
3875 дн. тому
Доброго дня, шановний пане Віталію. Колись слухав радіо "Ера" із більшим задоволенням, ніж зараз. На даний момент Еру майже не вмикаю. За останні 2-3 роки радіо зіпсувались остаточно. Чому так трапилось, адже власник (А. Деркач) не змінився? Можливо, не вистачає коштів, або нових ідей? Чому в прайм-тайм звучать лише записи програм? Куди зникли нормальні виважені ведучі (О. Ананов, той пан із Америки, що вів цікаву передачу, на жаль, забувся вже його ім'я, інші) та цікаві програми ? Чому у вашому ефірі так багато погано прихованої джинси, наприклад, від Миколи Катеринчука, Компартії та Партії регіонів, якогсь лохотрону "Биржевой университет", і т. д. Чому у вашому ефірі так багато програм УПЦ Московського патріархату? Ваша співпраця із цією релігійною організацією яким -небудь чином пов'язана із тим, що Андрій Деркач займає посаду "Голова Попечительского совета Синодального отдела по делам молодежи УПЦ"? Чому не надаєте ефір іншим релігійним організаціям? Чому у багатьох програмах на Ері не дотримано принципу паритеності думок? Чому журналісти Ери під час дискутивних програм часто стають на бік одного із співрозмовників? Чому, наприклад Українській службі Бі-Бі-Сі у свій час вдалось створити якісне розмовне радіо (нехай і 3 години на день), а ви не в змозі це зробити? У вас же був час, щоб навчитися! Чому ви монополізували право на трансляцію більшості іноземних радіостанцій, що мовлять українською (радіо "Свобода", Голос Росії, Польське радіо для закордону)? Чому не розвиваєте сайт радіо Ери? Він дійсно виглядає убого. З побажаннями успіхів у створенні медіапродукту, що буде цікавим освіченій і розумній людині. Володимир, Луцьк.
psyho
3876 дн. тому
Якщо у вас немає медичної освіти, то чому дозволяєте собі в ефрі ставити медичні діагнози слухачам, зокрема відсилати їх до психіатрів? Чому тих, хто вас критикує, вважаєте психічно-хвороми і прописуєте їм седативні ліки? Це ви так реагуєте на критику? Ви - поза чи над нею? Те, що журналіст пропонує боротися з критиками на свою адресу методами радянської каральної психіатрії - нонсенс і жах.
psyho
3876 дн. тому
Про слизьку й брехливу натуру Віталія Дикого: Від кого: "Sufler" <sufler@radioera.com.ua> Кому: "Oleksii Mazur" <spetskor@ukr.net> Дата: 12 березня 2013, 14:54:07 Тема: Re: «Дикі танці» під дудку Януковича на радіо «Ера-фм»: «Мазур Ви хвора людина. Я пораджу Вам гарного лікаря . Не соромтесь -звертайтесь. Ми таким як Ви допомагаемо.... Дикий В» 2. Оригінальне повідомлення --- Від кого: "Sufler" <sufler@radioera.com.ua> Кому: "Oleksii Mazur" <spetskor@ukr.net> Дата: 12 березня 2013, 17:19:18 Тема: Re: Головред "Ера-fm" називає хворими тих, хто критикує його та кероване ним радіо "Дорогий друже, не потрібно особисту інформацію екстраполювати на усіх. Я наголошую на допомозі саме Вам. Адже агресія та неврастенія це погані симптоми. Я керуюся тільки добрими намірами. І ще-- Вам повинна бути приємна моя увага адже Ви цього давно прагнули. Почніть з седативних ліків. Реакція на РАдіоера теж повинна бути помірною, а не вибуховою. Однобокість мислення та неадекватність у сприйнятті іншої ( пак протилежної )думки свідчить про обмеженість світогляду та проблеми у вихованні. А загострене почуття необхідності висловлення власної думки -- телефонування на кожну програму протягом дня -- показник відсутності друзів та знайомих які очевидно Вас в реальнольму житті не сприймають . Вибачте, не маю наміру Вас образити -- але ознайомившись з Вашою творчістю в неті , склалося враження що Ви людина слизька та конфліктна. Раджу перейнятися цією проблемою .... Також благаю не ображайте моїх колег-- вони справжні професіонали . Проте Вам , напевне, незрозуміле значення цього поняття. Без поваги до Вас дикий Віталій" Ефір «Vox populi» з Віталієм Диким від понеділка, 18 березня: - Доброго дня, це Олексій Мазур, якого ви називаєте хворим за критику вас та радіо "Ера-фм". Я хочу... - Боже правий, звідки ви з'явилися в ефірі з такими висловлюваннями? - різко перервав мене Дикий. - Можливо, ви дійсно трошки неврівноважена людина? Я знати вас не знаю! І навіть з вами не знайомий. Можливо, ви щось плутаєте чи, можливо, ви подзвонили не на ту програму чи радіоканал, який хотіли? Дивно, я вперше з таким зустрічаюся. Ну, ви знаєте, хочу вам сказати, що на сьогоднішній день велика кількість неврівноважених людей телефонує на радіо - це правда. А є дійсно люди, які фахово переймаються питаннями. Тому треба все ж таки якось лімітувати або займатися боротьбою з радіоманіяками, які не можуть дати можливість додзвонитися іншим. Ну, бажаю вам здоров'я... Доброго, дня, хто зараз є на зв'язку?
Чай
3876 дн. тому
Коли розпочне повноцінне мовлення цілодобовий телеканал Ера? І чи не відмовилися Ви від концепції "Vision-Radio"?
sohok
3876 дн. тому
Чому були закриті всі прямоефірні програми о 20 годині
sohok
3876 дн. тому
Чому на радіо ера були закриті всі нічні прямоефірні програми о 23 годині
sohok
3876 дн. тому
Чи можливо на радіо ера створити нічну програму для полуночников яку би вів психолог і відповідав на запитання слухачів
sohok
3876 дн. тому
Чи будуть у вас йти осінню єврокубки по футболу
sohok
3876 дн. тому
Скажіть чому ви ставите нові програми тільки з 14 до 17 години ,чому ви не ставите нові прямоефірні програми о 17 годині чи о 19 чи 20 годині, чи навіть о 22-23 годині .Всі нові прямоефірні програми у вас йдуть тільки з 14 до 17 години. В чому причина ,що ви не використовуєте всі інші години ,що я назвав для прямоефірних програм
sohok
3876 дн. тому
Чи ви за створення в Украні цифрового радіо на якому можна поставити багато різноманітних музичних і розмовних радіо
sohok
3876 дн. тому
Скажіть чому в Україні не хочуть створювати розмовні радіостанції і чи можливо в Україні створити радіо Спорт чи Дитяче радіо
sohok
3876 дн. тому
Скажіть які нові програми будуть в новому сезоні
sohok
3876 дн. тому
Скажіть чи можливо радіо ера зробити дійсно розмовним радіо, яким воно було під час помаранчевої революції ,коли 24 години на добу був прямий ефір з гостями, а не як зараз коли прямоефірних програм є тільки 12 годин на добу .У Росії є розмовне радіо Комерсант яке 24 години на добу веде прямий ефір чи можливо таке саме зробити на радіо ера
sohok
3876 дн. тому
Скажіть радіо ера є прибутковим чи збитковим радіо
sohok
3876 дн. тому
Чому о 14 годині ви поставили музичну програму замість програми вокс популі де слухачі могли вибирати теми для обговорення
sohok
3876 дн. тому
Чи боїтесь ви конкуренції з новим розмовним радіо Вести фм і які ви будете робити кроки щоб слухачі залишились у вас
sohok
3876 дн. тому
Доброго дня скажіть чому на радіо ера кожного року скорочуються і закриваються прямоефірні програми на які слухачі могли дзвонити і говорити на них .Три роки тому закрили прямоефірні програми о 23 годині ,які були дуже цікаві, рік тому закрили прямоефірні програми о 20 годині, а цієї осені ви закрили прямоефірну програму вокс популі о 14 годині І замість всіх цих прямоефірних програм йдуть повтори музичних передач Скажіть скільки це буде продовжуватись, скільки ви ще будете закривати прямоефірних програм і чи не дійде до того ,що у вас за весь день залишиться одна прямоефірна програма
sohok
3876 дн. тому
Доброго дня скажіть чому була закрита програма з наталією хмелько о 23 годині це була дуже цікава програма, скажіть чи можливо відновити цю програму з наталією хмелько і чи відновите ви прямоефірні програми о 23 годині
сізо
3876 дн. тому
Чи слідкуєте ви за долею колишнього ведучого Ери-фм Андрія Слюсарчука, відомого як доктор Пі? Тривалого часу він вів цілу серію передач з якимсь журналістом, який представлявся дуже відомим, але вже не пам'ятаю його прізвища. Чи не надсилаєте йому від "Ери" передачі до СІЗО?
УПА
3876 дн. тому
До 9 травня, на честь "вєлікой побєди" ви зробили дуже совковий проект про радянських полководців, командирів червоної армії, визначні події "вєлікой отєчєствєнной". Чи не збираєтеся задля балансу зробити до 14 жовтня - чергової річниці УПА - аналогічний проект, присвячений воякам ОУН-УПА, звитягам повстанців, розповісти про провідників та командирів Української Повстанської Армії?
мимо проходящий
3876 дн. тому
А вот вопрос, который реально интересен. Хотя... вряд ли Вы на него ответите честно и откровенно. Но все же - насколько изменилась идеологическая и, главное, финансовая составляющая деятельности радио Эра после того, как оттуда "кишнули" (ведь именно так говорили те, кто знает тему) ИАЛ - боооооольшого любителя финансовой независимости и благосостояния ведущих и журналистов радио Эра? :))) Стало ли понятнее и легче работать с новым руководителем? Да, и еще вопрос - почему бы вам не вернуть в эфир программу "2D", которую Вы когда-то вели с Вашим коллегой? Или острота, драйв и правдивость на Эре - уже не в моде??? С уважением.
справедивий
3876 дн. тому
Чи не могли б ви зробити зауваження вашому колезі Віталію Науменку, щоб він нарешті перестав кепкувати над слухачем з Івано-Франківщини паном Ярославом? Науменко постійно насміхається з його голосу та громадянською позицією
ЄС
3876 дн. тому
Дуже частим гостем ваших ефірів на економічну тематику є прихильниця митного союзу і зближення України з Росією та категорична противниця євроінтеграції України Олена Мазур. При цьому в студії прямого ефіру немає експерта, який би представляв альтернативні думки та опонував їй. Це ваша добра знайома? Її проросійські, антиєвропейські погляди співпадають з вашими?
слухач
3876 дн. тому
Під час інтерактиву, якщо вам не подобається думка слухача, ви негайно переиваєте його напівслові. Дуже часто це трапляється, коли слухач висловлює критику і претензії на адресу чинної влади. Це така ваша редакційна політика чи особиста позиція?
медіа
3876 дн. тому
Чому закрито передачу "Медіа-клас", присвячену обговоренню медійних справ, інтерв'ю з журналістами з різних ЗМІ?
СNN
3876 дн. тому
Чому ви завжди називаєте президента і прем'єр-міністра відповідно Віктором Федоровичем Януковичем і Миколою Яновичем Азаровим, тобто повністю називаєте їхні ім'я, по батькові і прізвище? Це на знак особистої шани і відданості? А чи не достатньо просто говорити "президент Янукович" та "прем'єр Азаров"?
sohok
3876 дн. тому
Доброго дня скажіть чому закрили програму вокс популі о 14 годині де слухачі могли вибирати теми для обговорення Це була найкраща програма а ви її закрили
фм
3876 дн. тому
Чи не є ви, часом, помічником нордного депутата від партії регіонів Ірини Бережної? Якщо ні, то як пояснити, що ви так розшаркувалися перед нею в одному з ефірів? Огидно було слухати. В ефірі Віталій Дикий виступав ким завгодно, тільки не журналістом. Може у вас з нею щось особисте?
**
3876 дн. тому
Ви маєте схильність до моралізаторства в ефірі, читання слухачам лекціій - як їм треба жити, як що розуміти, діяти. А передача "Власний погляд", яка призначена для представлення в ефірі слухачів думок слухачів, коли ведете її ви, стає не "Власним поглядом" З Віталієм Диким, а "Власним поглядом" самого Віталія Дикого. Як ставитися до пропозиції зменшити обсяги свого "Я" в радіоефірі на користь слухачів?
*
3876 дн. тому
Від ваших ефірів складається враження, що ви симпатизуєте партії регіонів. Це насправді так, чи це лиже так здається?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду