«Критична точка» на каналі «Україна» – відпочивайте обережно

«Критична точка» на каналі «Україна» – відпочивайте обережно

27 Серпня 2013
5486

«Критична точка» на каналі «Україна» – відпочивайте обережно

5486
«Критична точка» на каналі «Україна» – відпочивайте обережно
«Критична точка» на каналі «Україна» – відпочивайте обережно

У вівторок, 27 серпня, у програмі «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать наступні сюжети:

- ЗАСТРЯГЛИ У НЕБІ. Унікальна рятувальна операція, яких не знали навіть в Європі. Як з кримської канатної дороги вдалося зняти людей, що застрягли у небі?!

- НЕЩАСЛИВІ ТУРИСТИ. У лісі перехожий знайшов два трупи молодих хлопців. Правоохоронці розпочали пошуки вбивці. «Критична точка» разом з міліціонерами реконструювали події того дня і знайшли особливо-небезпечних злочинців.

- КУЛЯ ДЛЯ КУРОРТНИКІВ. За порушення дрес-коду - куля в голову чи в серце. Як на Одещині виховують відпочивальників - дивіться у сюжеті програми.

- ВІДПОЧИНОК НА МІЛЬЙОН. США, Гаїті, Мексика, Іспанія, Греція, Туреччина... Це неповний перелік жаданих країн. Куди так і не потрапили житомирські туристи. Про туристичну аферу на мільйон - розкаже «Критична точка».

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО» (підбірка відеороликів, надісланих глядачами). Жахливі авіакатастрофи: невправні пілоти, технічні несправності та нельотна погода - головні причини трагедій у повітрі. Чого варто боятися найбільше: обкурених бортпровідників чи накачаних алкоголем пасажирів? Чого тільки не побачиш на висоті 10 тисяч метрів.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16:00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками
в офіційних групах проекту «Критична точка» www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5486
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду