Соціальне реаліті Оксани Соколової на ICTV стартує у вересні

Соціальне реаліті Оксани Соколової на ICTV стартує у вересні

23 Серпня 2013
7389
23 Серпня 2013
13:16

Соціальне реаліті Оксани Соколової на ICTV стартує у вересні

7389
Соціальне реаліті Оксани Соколової на ICTV стартує у вересні
Соціальне реаліті Оксани Соколової на ICTV стартує у вересні

На початку вересня на ICTV стартує соціальне реаліті за оригінальним форматом каналу «Четверта вежа». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучого проекту канал наразі не називає, лише зазначає, що його ім'я добре відоме країні: «Той, хто змолоду досягнув усього, про що можна мріяти. І чиє життя вмить перевернув один жахливий  нещасний випадок.  Він переборов власні трагічні обставини і тепер допомагатиме зробити це іншим  -  у новому проекті телеканалу ICTV».

 

Керівник редакції публіцистичних проектів ICTV Оксана Соколова зазначила, що у програмі  канал покаже реальні історії мешканців України, життєві драми та заплутані справи, у яких  була майже втрачена надія встановити правду. «За них візьметься команда молодих, впертих і небайдужих журналістів на чолі з людиною, чиє ім‘я у вас точно на слуху. Щотижня вони  збиратимуться у своїй резиденції, розташованій у четвертій вежі старого замку. Вони будуть вести розслідування справ, які нікого не залишать байдужим», - сказала вона.

 

Деталі проекту, а також ім‘я ведучого проекту будуть оголошені на прес-конференції 4 вересня. 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», виробництво проекту «Четверта вежа» здійснює відділ публіцистичних програм каналу, який очолює Оксана Соколова. Робоча назва проекту «Репортерська 03». Розробкою авторської ідеї займається журналіст і ведучий телеканалу ICTV Олександр Ільїних.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7389
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zaikomer
3891 дн. тому
Простим українцям більше подобається, коли журналісти показують, які погані чиновники. Однак невелику цікавість у тиж же українців викликає картина власних недоліків - дуля у кишені ближнім, свиньство в побуті, хамство і байдужість. Такі передачі викликають обурення - ну я ж не такий. Однак реальність свідчить, що поведінка чиновників - відзеркалення поведінки маленького українця, який дууууже любить, коли у сусіда "корова здохла". Починати треба з себе - змусити себе викинути недопалок у смітник. Гляди і почуття гідності у маленького українцця зявиться.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду