Сайт ТСН.ua відзначив п’ятиріччя

Сайт ТСН.ua відзначив п’ятиріччя

22 Серпня 2013
6737
22 Серпня 2013
12:16

Сайт ТСН.ua відзначив п’ятиріччя

6737
Сайт ТСН.ua відзначив п’ятиріччя
Сайт ТСН.ua відзначив п’ятиріччя

21 серпня інтернет-видання сайт ТСН.ua відзначило п'ять років з від першого дня запуску. Про це йшлося в сюжеті ТСН каналу «1+1».

 

Перша новина з'явилася на сайті ТСН.ua 21 серпня 2008 року о 8.00 ранку. У ній йшлося про те, що Україна збирається підписати новий договір із ЄС.

 

Зараз понад два десятки редакторів сайту подають новини цілодобово сім днів на тиждень. Як зазначається у сюжеті ТСН, новини інтернет-видання ТСН.ua щомісяця читає кожен десятий українець, а відео на сайті переглядають 100 тисяч людей щодня.

 

Керівник інтернет-проектів «1+1» Вадим Осадчий зазначив, що кількість читачів інтернет-видання збільшується завдяки соціальним мережам. Наприклад, повідомлення на сторінці ТСН.ua в соцмережі «ВКонтакте» читають 430 тисяч людей.  Найпопулярнішою за кількістю переглядів спецтемою на сайті стала добірка про кінець світу у грудні 2012.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6737
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду