«1+1» покаже фільм про серіал «Величне століття. Роксолана»

«1+1» покаже фільм про серіал «Величне століття. Роксолана»

21 Серпня 2013
13670
21 Серпня 2013
11:18

«1+1» покаже фільм про серіал «Величне століття. Роксолана»

13670
«1+1» покаже фільм про серіал «Величне століття. Роксолана»
«1+1» покаже фільм про серіал «Величне століття. Роксолана»

26 серпня канал «1+1» покаже документальний фільм «Величне століття. Роксолана. Фільм про фільм». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Фільм з'явиться в ефірі о 20.15.

 

У стрічці йтиметься про за лаштунки серіалу «Величне століття. Роксолана»: як проходили кастинги і зйомки, які труднощі виникали при підготовці серіалу тощо.

 

«Письменниця, закохана в історію, і продюсер, який обожнює творити неможливе, - Мераль Окай та Тимур Савджі розкажуть, як усе починалося. Вас чекає захоплива подорож у світ кіно: ексклюзивні інтерв'ю з авторами та акторами, репортажі зі знімального майданчика і багато іншого», - повідомляє канал.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», серіал «Величне століття. Роксолана. Фільм про фільм» виходить на «1+1» з осені минулого року і має високі показники у праймових та предпраймових слотах.

 

«Результати першого півріччя пов'язані як з успіхом продуктів власного виробництва (ТСН, програми журналістських розслідувань, нові сезони вже традиційних для нас реаліті), так і з програмами "Студії Квартал-95" і, безумовно, феноменом українського ефіру - серіалом "Величне століття. Роксолана". Поки ще рано робити прогнози, але перші дні другого півріччя і цифри нових продуктів, а саме серіалу "Сила", продовжують демонструвати позитивну динаміку», - вважає пан Ткаченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду