Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється

Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється

19 Серпня 2013
8488

Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється

8488
ПРЕС-РЕЛІЗ
Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється
Анатоліч став Роббі Вільямсом, а напарниця Сенічкіна б'ється

Ранкове шоу «Сніданок з 1+1» у понеділок 19 серпня повернулося в ефір після літніх канікул. Сезон відкрили Руслан Сенічкін разом з новою телеподругою Людмилою Барбір.

 

Після прем'єрного ефіру уся команда ведучих зустілася з журналістами різних ЗМІ, щоб нарешті відкрити таємниці нового сезону. Вже перший сюрприз змусив журналістів сповзати по стінці від сміху.

 

«Ми відпочивали і економили, - помпезно промовив Руслан Сенічкін. - А тому запросили до вас справжню світову зірку!»

 

Після цього в студії з'явився Анатолій Анатоліч в образі Роббі Вільямса. Як потім пояснив Анатоліч - концерт Роббі Вільямса, на який він спеціально їздив до Німеччини, для нього найяскравіша подія літа.

 

Виявилося, саме за яскраві знахідки і любить команду "Сніданку з 1+1"продюсер Юлія Жмакіна.

 

«Ми запропонували один з найсильніших складів ведучих не лише ранкових ефірів, -сказала Юлія Жмакіна. - Це дорослі виважені люди з яскравим внутрішним світом, яким є що сказати глядачу».

 

«Люда, наприклад, вміє битися. Причому дуже серйозно!», - розсекретив хоббі нової колеги Анатоліч.

 

Людмила Барбір зізналася, що справді займається айкідо і айкідзю. «Чорного пояса поки що не маю. Але працюю над цим», - підтвердила Людмила.

 

Дзвінок щодо роботи у «Сніданку з 1+1» Людмила отримала у день народження сина.

 

«Я була впевнена, що мені зателефонують саме в цей день, - розповідає нова ведуча. - Було таке передчуття. Кульки, свято і тут дзвінок! Я дуже хотіла потрапити саме на 1+1 у "Сніданок". Це для мене подія номер один у цьому році».

 

Людмила Барбір - актриса, сьогодні був її перший прямий ефір на телебаченні. Прокинулася Людмила о 3.50 ранку, а вже о 5.00 була в студії. Каже, що доки йшли сюжети, постійно питала Руслана Сенічкіна, чи правильно все робить.

 

Тим часом Марічка Падалко в очікуванні рішення, хто тепер разом з нею вестиме ранкові випуски ТСН замість Марини Леончук.

 

«Хто буде ще, ви дізнаєтеся хитрим способом», - пообіцяли Марічка разом з продюсером «Сніданку з 1+1».

 

Водночас з'ясувалося, що Марину Леончук досить довго не зважувалась піти з ТСН.

 

«Я справді важко погоджувалася на перехід, тому що мені здавалося, що я абсолютно інформаційна ведуча. Але в середині я все ж залишаюся дитиною, яка любить веселитися і здатна на неймовірні вчинки», - запевнила Марина Леончук.

 

 

Окрім нових ведучих «Сніданок з 1+1» підготував і інші сюрпризи.

 

«Зміни не будуть радикальними, але ви їх помітите!» - запевняє продюсер.

 

Оновлення торкнеться фірмової рубрики про подорожі. «Мій путівник» буде багато розповідати про міста за кордоном, та ще більше - про цікаві місця України. Наприклад, сніданківці розкопали на карті України села під назвою Париж, Берлін і Прага, а ще запропонували глядачам самим проводити екскурсії для сюжетів.

 

Руслан Сенічкін продовжить куховарити, бо вже «зрісся з кулінарією». Однак тепер окрім рецептів, він ще буде тестувати всілякі кухонні гаджети.

 

А головний сюрприз нового «Сніданку» - це рубрика «Казка у реальному житті». Саме у ній Камалія найближчим часом відкриє свою головну таємницю - як їй вдалося закохати у себе мільярдера Мохаммада Захура.

 

Прес-служба каналу «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «1+1»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду