Стали відомі переможці конкурсу «Моя «Україна» (ФОТО)

Стали відомі переможці конкурсу «Моя «Україна» (ФОТО)

16 Серпня 2013
9168

Стали відомі переможці конкурсу «Моя «Україна» (ФОТО)

9168
ПРЕС-РЕЛІЗ
Стали відомі переможці конкурсу «Моя «Україна» (ФОТО)
Стали відомі переможці конкурсу «Моя «Україна» (ФОТО)

Канал «Україна» оголосив переможців конкурсу «Моя «Україна», який проходив в офіційних групах каналу у соцмережах з 10 червня.

 

Першою стала фотографія Олександри Волошиної, яка отримає головний подарунок від телеканалу «Україна» - валізу для подорожей Roncato. Її робота прикрасить святковий відеоролик телеканалу «Україна» до Дня Незалежності. Саундтреком відеоролика стане пісня «З Нею» гурту «Океан Ельзи».

 

Переможне фото конкурсу

 

Побачити свої фото в ефірі каналу «Україна» у святковому відеоролику зможуть також наступні учасники конкурсу: Тетяна Приймачук, Світлана Пацук, Світлана Коваль, Валерія Петроченко, Тетяна Клименко, Ігор В'язів, Ольга Швець, Катерина Макарчук, Катерина Драненко та Вероніка Юрченко. Крім того, кожен з них отримає ексклюзивний альбом «Океану Ельзи» «Земля» з автографом лідера гурту Святослава Вакарчука.

 

Заохочувальні призи дістаються Наталії Дуліновій, Павлу Гончарову і Дарині Лютій.

 

Нагадаємо, що для участі у конкурсі необхідно було на «стіні» однією з офіційних груп телеканалу «Україна» у соцмережах опублікувати своє фото або відео, на яких зображено напис «Україна». З числа робіт, розміщених у соціальних мережах, журі обрало найкращі, які потраплять у відеоряд святкового відеоролика телеканалу «Україна» до Дня Незалежності.

 

За час проведення конкурсу, були надіслані понад 160 фото, зроблені в ОАЕ, Швейцарії, Перу, Греції, Великобританії, Словаччині, США, Австрії, Чорногорії і, звичайно, в Україні.

 

Всі конкурсні фотографії та відео можна подивитися на сторінках офіційних груп телеканалу «Україна» в соцмережах:

www.facebook.com/kanalukraina

http://vk.com/kanalukraina

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду