Телеканал «Україна» продовжує кастинг сімейних пар!

Телеканал «Україна» продовжує кастинг сімейних пар!

13 Серпня 2013
8734

Телеканал «Україна» продовжує кастинг сімейних пар!

8734
ПРЕС-РЕЛІЗ
Телеканал «Україна» продовжує кастинг сімейних пар!
Телеканал «Україна» продовжує кастинг сімейних пар!

Канал «Україна» розшукує пари учасників для нового незвичайного ремонтно-сімейного шоу.

 

Кожна програма цього шоу - історія родини, в якій жінка втомилася від старих меблів, порваних шпалер і кранів, що протікають. Якщо чоловік постійно відкладає питання облаштування житла, а будь-яка розмова про ремонт закінчується сваркою, то цей проект - для вас.

 

Проект створений для тих жінок, які готові перейти від слів до справи і отримати ремонт своєї мрії упродовж усього 5 днів, тим більше, що всі витрати з облаштування житла бере на себе телеканал «Україна»! А головним стимулом для чоловіка стане грошовий приз, за вчасно зроблену роботу!

 

Вважаєте, що зробити ремонт за 5 днів неможливо, тоді приходьте і переконайтесь в цьому. Якщо ж 5 днів для переобладнання житла більш ніж достатньо - тоді вам дійсно до нас.

 

Для того щоб взяти участь у кастингу сімейно-ремонтного шоу необхідно подзвонити за телефоном (044) 495-82-43 або заповнити анкету на сайті http://casting.kanalukraina.tv/ru/.

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду