«Інтер» покаже фільм Кончаловського про Кучму «Битва за Україну»

«Інтер» покаже фільм Кончаловського про Кучму «Битва за Україну»

9 Серпня 2013
7026
9 Серпня 2013
17:48

«Інтер» покаже фільм Кончаловського про Кучму «Битва за Україну»

7026
«Інтер» покаже фільм Кончаловського про Кучму «Битва за Україну»
«Інтер» покаже фільм Кончаловського про Кучму «Битва за Україну»

23 серпня «Інтер» покаже авторський документальний фільм кінорежисера Андрія Кончаловського «Битва за Україну». Про це повідомляє прес-служба каналу

 

Стрічка вийде в ефір о 22.00.

 

Андрій Кончаловський аналізує новітню історію України та демонструє маловідомі епізоди боротьби великих держав за Україну. Головний герой фільму - Леонід Кучма, колишній Президент України (1994-2004 рр.).

 

«Щоб оцінити значимість України для сучасної геополітики, для участі у фільмі були залучені лідери і стратеги з різних країн світу. У ньому брали участь екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський, екс-президент Словаччини Рудольф Шустер, екс-президент Грузії Едуард Шеварднадзе, 7-й генеральний секретар ООН Кофі Аннан, екс-прем'єр-міністр Росії Віктор Черномирдін, бізнесмен Борис Березовський, а також багато українські, російські та американські історики, політики і журналісти», - повідомляє канал.

 

Режисери фільму -  Євген Григор'єв, Катерина Вещева, сценарій -  Андрій Кончаловський та Катерина Зенич. Виробництво: «Продюсерський центр Андрія Кончаловського» (Росія).

 

Нагадаємо, що 21 квітня 2011 року телеканал ICTV показав фрагмент фільму Андрія Кончаловського «Битва за Україну», коли він ще не був завершений. У фрагменті розповідалося про «касетний скандал». 12 травня цей самий епізод фільму показав і телеканал СТБ (обидва мовники - з холдингу Віктора Пінчука). Адвокати Леоніда Кучми просили Генеральну прокуратуру долучити фільм Андрія Кончаловського «Битва за Україну» до матеріалів справи Кучми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7026
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду