Співведучим Маші Єфросиніної у новому шоу стане Євген Сморигін

Співведучим Маші Єфросиніної у новому шоу стане Євген Сморигін

2 Серпня 2013
8721
2 Серпня 2013
17:56

Співведучим Маші Єфросиніної у новому шоу стане Євген Сморигін

8721
Співведучим Маші Єфросиніної у новому шоу стане Євген Сморигін
Співведучим Маші Єфросиніної у новому шоу стане Євген Сморигін

Нове шоу Нового каналу «Знайти крайнього» вестимуть Маша Єфросиніна та Євген Сморигін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу  «Знайти крайнього» - адаптація формату  «First and Last»  компанії «Endemol». В оригінальній версії шоу ведучим  є харизматичний чоловік, а його головною помічницею - сексуальна дівчина. Україна буде першою країною, де ведучою стане жінка, а помічником - чоловік.

 

«Глядачі побачать несподіваний дует . У шоу мені допомагатиме чудовий комедіант і всім відомий дотепник Євген Сморигін. Ми не будемо давати спуску ні один одному, ні героям», - прокоментувала Маша Єфросиніна.

 

Як повідомляє прес-служба каналу, у шоу «Знайти крайнього» важливі азарт, любов до життя, природне чуття та уважність. У п'яти раундах програми братимуть участь 11 учасників.  За умовами шоу, фіналіст самостійно визначить суму свого виграшу.

 

Прем'єра «Знайти крайнього»  відбудеться у вересні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Євген Сморигін раніше знімався у ріаліті-шоу «Щоденник вагітної» на К1, був одним із ведучих «ШоуШара»  на Новому каналі,  вів гумористичне шоу «Смішні люди» на ток-шоу про «Україна має талант-2» СТБ.  До появи на українському телебаченні у ролі ведучого пан Сморигін  був членом команди КВН «ЧП Мінск».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8721
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sej
3917 дн. тому
ШоуШару Сморыгин не вел! НИКОГДА!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду