11 вересня – лекція Майкла Гріндона в Києві

11 вересня – лекція Майкла Гріндона в Києві

1 Серпня 2013
7935
1 Серпня 2013
16:18

11 вересня – лекція Майкла Гріндона в Києві

7935
11 вересня – лекція Майкла Гріндона в Києві
11 вересня – лекція Майкла Гріндона в Києві

Спеціальним гостем Kiev Media Week 2013 стане експерт телеіндустрії світового рівня - Майкл Гріндон.

 

11 вересня о 15:00 у конференц-залі готелю Radisson Blu (вул. Ярославів Вал, 22, Київ) відбудеться спеціальна лекція Майкла Гріндона «Як успішно адаптувати глобальні тренди світової телеіндустрії на території країн СНД».

 

Вхід на лекцію вільний за умови надання підтвердження реєстрації від організаторів. Попередня реєстрація обов'язкова. Заявки необхідно відправляти на info@mrm.ua. У заявці на реєстрацію необхідно вказувати ім'я, прізвище і компанію, яку представляє людина (якщо така є). Організатори залишають за собою право відмовити в реєстрації.

 

Протягом 15 років Майкл Гріндон (Michael Grindon) обіймав посаду президента компанії Sony Pictures Television International (SPTI) - підрозділу Sony Pictures Entertainment (SPE), відповідального за телевізійний бізнес за межами США.

 

Пан Гріндон керував усіма напрямками SPTI, включаючи дистрибуцію художніх фільмів і телепрограм виробництва SPE на міжнародному телевізійному ринку, дистрибуцію мультиплатформного контенту компанії по всьому світу, телевиробництво на територіях інших країн, а також управління міжнародними телевізійними мережами.

 

До вступу на посаду президента SPTI Майкл Гріндон обіймав ряд керівних посад у компаніях Columbia Pictures, HBO, Time Life Films і Bechtel Corporation.

 

Нині Майкл Гріндон управляє консалтинговою компанією Grindon Media, що спеціалізується на телевиробництві і медіадистрибуції.

 

Нагадаємо, що міжнародний форум Kiev Media Week 2013 відбудеться 10-13 вересня 2013 року в Києві, в готелі Radisson Blu.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду