Оселедчик вестиме кулінарне шоу на каналі «Україна»

Оселедчик вестиме кулінарне шоу на каналі «Україна»

31 Липня 2013
7355
31 Липня 2013
16:43

Оселедчик вестиме кулінарне шоу на каналі «Україна»

7355
Оселедчик вестиме кулінарне шоу на каналі «Україна»
Оселедчик вестиме кулінарне шоу на каналі «Україна»

Телеканал «Україна» запускає нове кулінарне шоу «Світ на смак». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пізнавально-розважальна програма,  за задумом її творців, має познайомити телеглядачів із кулінарними традиціями різних країн світу. Зараз зйомки проходять в Європі (Італії, Франції, Бельгії, Голландії, Австрії, Іспанії, Німеччини, Данії).

 

«Світ на смак» вийде в ефір у новому осінньому сезоні. Хронометраж випуску складе 45 хвилин. Вестиме проект Володимир Оселедчик.

 

«Мені дуже хочеться навчити телеглядачів «смачному туризму», навчити смачно пізнавати світ. Ми будемо знайомитися з людьми, куштувати страви, дізнаватися, де їх пробувати, станемо розрізняти, що таке кухня туристична і що таке автентична національна кухня, добре розбиратися в місцевих продуктах, куштувати те найбільш унікальне, чого раніше ніколи не куштували... Саме у цьому сенс справжнього туризму: спробувати на смак реальне чуже життя, а потім захопити додому з собою ці незабутні враження», - зазначив пан Оселедчик.

 

 Як повідомляла «Детектор медіа», Володимир Оселедчик  мав вести шоу «Неможливо» (попередня робоча назва - «Ілюзіоніст») на телеканалі «Інтер», однак проект в ефір так і не вийшов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7355
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду