Артем Шевченко лишиться на ТВі автором та ведучим програми «Знак оклику»

Артем Шевченко лишиться на ТВі автором та ведучим програми «Знак оклику»

29 Липня 2013
8959
29 Липня 2013
13:02

Артем Шевченко лишиться на ТВі автором та ведучим програми «Знак оклику»

8959
Артем Шевченко лишиться на ТВі автором та ведучим програми «Знак оклику»
Артем Шевченко лишиться на ТВі автором та ведучим програми «Знак оклику»

Екс-генеральний директор каналу ТВі Артем Шевченко залишається автором та ведучим програми «Знак оклику». Про це повідомляє прес-служба каналу ТВі.

 

«Йому як автору, журналісту та ведучому було непросто зосереджуватися ще й на господарськихх питаннях компанії, яких накопичилося чимало», - йдеться у повідомленні каналу щодо зміни керівництва. Окрім того, переконує прес-служба, Артем Шевченко лишиться у Наглядовій раді телеканалу ТВі.

 

Артем Шевченко у коментарі «Детектор медіа» сказав, що наразі перебуває у відпустці, про подальші перспективи своєї роботи на ТВі розповість після повернення.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», відповідно до даних Єдиного державного реєстру керівником ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"» (телеканал ТВі) замість Артема Шевченка став В'ячеслав Басович.

 

«Новий керівник ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"» - В'ячеслав Басович - господарник. І його найперша ціль - навести лад в господарському секторі телерадіокомпанії», - так прес-служба обґрунтовує призначення нового керівництва.

 

Нагадаємо, за даними відкритих джерел, пан Басович  фігурує як керівник  ТОВ «Стілметалгруп НТ» (Одеса), ТОВ «Кредит консалт групп» (Одеса) та «Агроімпульс АС» (Миколаївська область).

 

Артем Шевченко повідомив «Детектор медіа», що йому нічого про зміни у керівництві каналу невідомо. Зараз він перебуває у відпустці за кордоном.

 

23 квітня було оголошено, що новим  інвестором ТВі став американський бізнесмен Олександр Альтман, а новим генеральним директором став Артем Шевченко. У цей же день у якості керівника ТВі у держреєстрі замість прізвища попереднього керівника каналу Наталії Катеринчук вписали прізвище Артема Шевченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду