«1+1»  робить шоу про пошук пари для емігрантів «Кохання без кордонів»

«1+1» робить шоу про пошук пари для емігрантів «Кохання без кордонів»

29 Липня 2013
11517
29 Липня 2013
10:58

«1+1» робить шоу про пошук пари для емігрантів «Кохання без кордонів»

11517
У реаліті візьмуть участь медіамагнат, фермер, ресторатор та дантист
«1+1»  робить шоу про пошук пари для емігрантів «Кохання без кордонів»
«1+1»  робить шоу про пошук пари для емігрантів «Кохання без кордонів»

Нове реаліті-шоу на «1+1» за форматом Origins of Love називатиметься «Кохання без кордонів». Про це йдеться в анонсах каналу.

 

Проект стартує незабаром.

 

Героями проекту стали троє чоловіків та одна дівчина, які вже тривалий час проживають за кордоном. «Вони досягли всього, але так і не зустріли кохання», - повідомляє канал. Успішні вихідці з України зараз шукають собі пару на батьківщині.

 

Участь у реаліті-шоу взяли участь: Ігор Голубчик, 36 років, Чикаго - медіамагнат, розлучений, шукає жінку, яка відповідатиме його статусу; Василь Борсук, 46 років, Іспанія - фермер, вдівець, шукає нове кохання; Марк Ентоні Малінос, 35 років, Канада - ресторатор, не одружений, шукає ту, котра сподобається його бабусі; Тетяна Колесникова, 25 років, Сан-Франциско -  10 років тому виїхала з України, дантист, шукає чоловіка, схожого на її батька.

 

Зйомки проекту відбувалися за кордоном.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал «1+1» придбав у компанії Nordisk Film TV, яка входить до Banijay Group, формат реаліті-шоу Origins of Love у липні 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду