Мігель Форбс заперечив, що Курченко найняв його на посаду  радника

Мігель Форбс заперечив, що Курченко найняв його на посаду радника

18 Липня 2013
8238
18 Липня 2013
14:02

Мігель Форбс заперечив, що Курченко найняв його на посаду радника

8238
Мігель Форбс заперечив, що Курченко найняв його на посаду  радника
Мігель Форбс заперечив, що Курченко найняв його на посаду  радника

Мігель Форбс, який відповідає за розвиток ліцензійних і телевізійних проектів компанії Forbes Media, заявив, що не погоджувався зайняти посаду радника з питань управління та розвитку медіабізнесу та зовнішньої діяльності групи у Східно-Європейській Паливно-Енергетичній компанії СЄПЕК (ВЕТЕК) Сергія Курченка.  Про це повідомляє видання «Forbes.Україна».

 

Свою позицію пан Форбс пояснив у листі головному редактору Forbes Україна Володимиру Федорину: «Я зустрівся з Сергієм як з новим партнером UMH Group (яка має ліцензію на випуск журналу "Forbes. Україна" - ТК). Він попросив моїх рекомендацій щодо того, як домогтися успіху в медіабізнесі, і я погодився допомогти йому в цій меті».

 

На питання, чи наймався він радником до групи СЄПЕК Сергія Курченка, Мігель Форбс, відповів: «Ні». «Я погодився давати поради. Ніякої офіційної позиції», - додав він.

 

Раніше прес-служба СЄПЕК розповсюдила інформацію, що під час зустрічі 17 липня Мігеля Форбса і Сергія Курченка у Києві, була «досягнута домовленість про те, що Мігель Форбс став радником Сергія Курченкa з питань управління та розвитку медіабізнесу та зовнішньої діяльності ГК СЄПЕК (ВЕТЕК)». 

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH. У головному офісі Forbes одразу заявили про згоду щодо зміни власника медіагрупи UMH group, яка має ліцензію на випуск журналу Forbes в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду