Ток-шоу «Нехай вам буде кольорово!» виходитиме на Першому в прямому ефірі

Ток-шоу «Нехай вам буде кольорово!» виходитиме на Першому в прямому ефірі

15 Липня 2013
9560
15 Липня 2013
18:14

Ток-шоу «Нехай вам буде кольорово!» виходитиме на Першому в прямому ефірі

9560
Ток-шоу «Нехай вам буде кольорово!» виходитиме на Першому в прямому ефірі
Ток-шоу «Нехай вам буде кольорово!» виходитиме на Першому в прямому ефірі

Ток-шоу для жінок  «Нехай вам буде кольорово!», яке стартувало 15 липня на Першому національному, буде виходитиме в прямому ефірі.  Про це повідомила директор творчого об'єднання дитячих і молодіжних програм Національної телекомпанії України (НТКУ) Ніна Пономарьова на презентації проекту 13 липня.

 

У ранковому ефірі «Нехай вам буде кольорово!» працюватимуть два дуети ведучих - Ольга Сумська в парі з Світланою Вольновою та Лариса Богданова з Нікою Сінічкіною. Програма буде виходити в режимі прямого ефіру, але поки що через період літніх відпусток, коли зібрати всіх на знімальному майданчику важко, випуски жіночого ток-шоу виходять у запису.

 

«Поки що ми спинились на двох парах, але, зважаючи на додаткові рубрики, не виключено, що з'являтимуться нові ведучі. Деякі рубрики будуть розраховані виключно на спонсорів. Поки що програма виходитиме чотири рази на тиждень з 10 до 11 ранку», -  каже Ніна Пономарьова.

 

З понеділка по п'ятницю, крім середи, гості та ведучі проекту ділитимуться з глядачами досвідом у приготуванні страв, рецептами краси та проводитимуть майстер-класи з приготування кави та прикрас для тортів. Це буде ранкова пізнавальна програма для всієї сім'ї, але перш за все - для жінок.

 

 

Всі рецепти ведучі будуть випробувати просто в студії

 

Усі рецепти від експертів та гостей програми ведучі будуть випробовувати на собі. Наприклад, Ольга Сумська поділиться секретами збереження сімейного вогнища та вчитиме подругу Вольнову гарно розмовляти українською. Співачка Алла Кудлай замаринує «ніжинські» огірки, а ведуча Світлана Вольнова митиме голову хлібом та вчитиме, як заспокоїти чоловіка за п'ять секунд.

 

Як зазначають сценаристи, особливістю цього проекту стане те, що секрети, якими будуть ділитися ведучі - оригінальні та взяті лише з власного досвіду. В студію будуть запрошені спеціалісти, мета яких - допомогти ведучим и глядачам розібратися в складних нюансах тих чи інших життєвих проблем.

 

Не зациклені однією тематикою програми, ведучі будуть говорити абсолютно про все. Автори сподіваються, що проект стане синтезом нових віянь та народних рецептів. Це дасть можливість глядачам подивитись на звичні речі у зовсім неочікуваних ракурсах.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Ольга Сумська та Ніка Сінічкіна вже вдруге стали ведучими ранкового жіночого шоу. У минулому сезоні вони працювали над проектом «Легко бути жінкою». Лариса Богданова до цього працювала у соціальному проекті «Батьки і діти» на «Першому національному». Для Світлани це буде перший досвід роботи ведучої у прямому ефірі.

 

Галина Рудик для «Детектор медіа»

 

Фото автора

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9560
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду