ТЕТ зробить шоу про провінційного холостяка

ТЕТ зробить шоу про провінційного холостяка

9 Липня 2013
7725
9 Липня 2013
12:13

ТЕТ зробить шоу про провінційного холостяка

7725
ТЕТ зробить шоу про провінційного холостяка
ТЕТ зробить шоу про провінційного холостяка

Телеканал  ТЕТ запускає нове дейтінг-шоу  «Зупиніть, я закохалась!» та  шукає самовпевнених одинаків. Про це йдеться в оголошенні каналу про кастинг.

 

Для участі у кастингу необхідно заповнити анкету на сайті.

 

«Ти молодий, перспективний, неодружений красень? Ти живеш у невеликому місті і не розумієш, якого щастя шукають дівчата у столиці? Тоді тобі до нас. Адже ми розшукуємо саме таких, як ти - самовпевнених одинаків, здатних довести, що справжнє щастя для жінки - це сильне чоловіче плече, а не квартира в Києві. Скоріше заповнюй анкету, щоб зустріти у своєму місті повен автобус красунь і закохати в себе одну з них!», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7725
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду