Завершився чат з Геннадієм Сергєєвим

Завершився чат з Геннадієм Сергєєвим

5 Липня 2013
14289
5 Липня 2013
12:00

Завершився чат з Геннадієм Сергєєвим

14289
Тема - «Впровадження цифрового мовлення і регіональні мовники»
Завершився чат з Геннадієм Сергєєвим
Завершився чат з Геннадієм Сергєєвим

5 липня о 12.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція з головою правління Незалежної асоціації мовників (НАМ) Геннадієм Сергєєвим на тему: «Впровадження цифрового мовлення і регіональні мовники».

 

До обговорення пропонуються питання: чи прозоро відбувається «доукомплектування» Національної ради з питань телебачення і радіомовлення; як регіональним мовникам вижити в еру цифрового мовлення; як створити успішну регіональну телерадіокомпанію; плани НАМ та інші.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на «Детектор медіа». 

 

Біографічна довідка:

 

Геннадій Сергєєв народився у Львові. Закінчив Санкт-Петербурзький технологічний інститут, пізніше - Міжрегіональну академію управління персоналом. Починав трудову біографію з посади інженера на Чернівецькому радіотелевізійному передавальному центрі.

 

Був директором представництва телеканалу ICTV у Чернівцях, з 2001 року - директор МТРК «Чернівці».

 

З 2002 року - член правління Незалежної асоціації мовників (НАМ), а з 2006 року - незмінний голова правління НАМ. Кандидат в члени Нацради від НАМ у 2013 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14289
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
3941 дн. тому
Чи знаєте ви про те, що група 1+1 почала масово закривати свої місцеві телекомпанії переоформляючи їх у канал 2+2 з регіональною приставкою (наприклад - 2+2 Запоріжжя)? Чи міг факт неотримання ліцензій на місце у мультиплексах підштовхнути медіагрупу на такий радикальний, навіть катастрофічний для місцевого мовлення, крок?
Журналюга из Киева
3941 дн. тому
А что вообще сегодня происходит на тірке ТВ и радио в Черновцах? Мы о регионах ничего вообще не знаем.
lotos
3941 дн. тому
Как вы думаете, почему в пакеты цифрового телевидения не попали такие каналы, как Культура, Рада, Эра, ПлюсПлюс, ТВі, Канал 24? Есть-ли у них шанс все-таки попасть в "цифру"?
Синий иней
3941 дн. тому
А чем сейчас занимается НАМ? что планируете? Никаких интересненьких семинарчиков, как раньше делали, не будет?
bnmb
3941 дн. тому
А я к ставитесь до ідеї впроваджувати цифрове мовлення в Україні? Бабло на цифрове ТБ вже розпилити, тепер під егідою впровадження цифрового радіо можуть ще попилити? Адже йифрове радіо загубить галузь( Навіть британці не в захопленні від цифрового мовлення радійників. А в них - досить просунуті технології, однак і вони встаріваюсь занадто швидко
Возмущена
3941 дн. тому
Когда Рада в НацСовет будет выбирать профессионалов ? Пресс-секретарь Симоненка ( Коммунистическая партия Украины ) - это, конечно, зашибись!!
glyadach
3941 дн. тому
Як Ви ставитеся до таких псевдо-регіональних телекомпаній, як Лідер ТВ/Новий Формат ТВ/Аріадна ТВ/Вибір ТВ/Партнер ТВ ? Чи справедливо те, що компанії мовлять з Києва, але займають місце регіональних каналів?
mariupol
3941 дн. тому
Як оцінюєте результати голосування з питання членства у Нацраді? Чи плануєте висуватись наступного разу?
Орест Бобух
3941 дн. тому
Що таке сьогодні - регіональна радіостанція? Наскільки це поняття змінилось з часом? Чи не плануєте стати частиною холдингів? Дякую.
Ірина
3942 дн. тому
І ще одне питання. А який рейтинг у вас в регіоні? І як із питанням свободи слова?
Ірина
3942 дн. тому
Успішна регіональна ТРК на сьогодні - утопія. Регіональні радіостанції відступають під натиском холдингів, ім не вистачає засобів фінансових та інших важелів для боротьби. За рахунок яких сил можна сьогодні залишитись в ефірі? Як ви тримаєтесь, адже регіон не найбагатший. А взагалі сумно все. Знищують радіо та ТБ в регіонах, та й годі.
bezlimitchyk
3942 дн. тому
Перепрошую, пане Геннадію звісно ж, а не Сергію:)
bezlimitchyk
3942 дн. тому
Розвивати регіональне цифрове мовлення - тобто, пане Сергію, розвивати справжнє цифрове регіональне мовлення чи розвивати тих "мовників", які з'явилися за кілька днів до цифрового конкурсу і повигравали місця в мультиплексах? Ви ситуацію відчули на собі, що тепер будете робити - чи будете якось вимагати відновити справедливість, чи це вже новий статус-кво і ті всі "мовники" отримують повну "амністію"? Чи є у вас для цього якісь засоби-важелі впливу, повноваження? До мультиплексу не потрапили реальні не фіктивні потужні телерадіокомпанії - що ви будете із цим робити, і чи будете щось робити взагалі? Що буде робити ваша ТРК "Чернівці" та інші "друзі у нещасті" з 2015 року?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3943 дн. тому
«Зберегти місцеве та регіональне мовлення в сучасних умовах - це те ж саме, що зберегти демократію і свободу слова, адже місцеві новини, інформація - важлива складова одного з базових прав людини - права на інформацію" - це ваші слова, які розповсюджує прес-центр НАМ. Так от в Дніпропетровську свободи слова на місцевому телебаченні, яке не увійшло до мультиплексу, немає. Її закатували "регіонали". Їхня інформація - це дезінформація з метою піару ПР.Так що я навіть радію, що більше не бачу в цифровому ефірному ТБ жодного регіонального каналу. Бо дивитися їх без шкоди для нервів та психологічного здоров'я, вже давно неможливо. Це інструмент дебілізації суспільства. Чим менше таких в цифрі - тим краще.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3943 дн. тому
В роботі цифрового приймача Т2, яким я користуюся близько року, трапляються збої різної тривалості. Пропадає зображення і на екрані висвічується напис: "сигнал відсутній". За декілька секунд він відновлюється. Це короткотермінові прояви, але вони трапляються частенько. А буває, що з ефіру пропадають всі канали. Більше того, приймач перестає реагувати на будь-які натискання кнопок на пульті. Навіть виключити не можна - тільки з розетки. Потім він ніби перезавантажується і робота відновлюється. Це може тривати десять або й двадцять хвилин. Приймач також дуже чутливий до погоди. Коли дощ навіть не йде, а лише збирається падати, на екрані виникають різні поміхи. Прилад реагує на вмикання чи вимикання світла в квартирі, роботи холодильника та інших електроприборів і навіть ліфту в будинку. Що скажете?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду