Телеканал «Україна» починає новий футбольний сезон!

Телеканал «Україна» починає новий футбольний сезон!

2 Липня 2013
7793

Телеканал «Україна» починає новий футбольний сезон!

7793
ПРЕС-РЕЛІЗ
Телеканал «Україна» починає новий футбольний сезон!
Телеканал «Україна» починає новий футбольний сезон!

4 серпня на телеканалі «Україна» стартує новий футбольний сезон. Авторська програма Олександра Денисова «Великий футбол», матчі української Прем'єр-ліги і європейської Ліги чемпіонів, а також аналітичні післяматчеві спецвипуски «Ніч Ліги чемпіонів» - все це чекає глядачів каналу «Україна» у новому сезоні 2013-2014.

 

Новий футбольний сезон на каналі «Україна» стартує 4 серпня в неділю. Перший випуск нового сезону програми «Великий футбол» з Олександром Денисовим відбудеться після трансляції матчу української Прем'єр-ліги «Шахтар» - «Динамо».

 

У новому сезоні авторська програма Олександра Денисова «Великий футбол» буде приділяти ще більше уваги аналітиці футбольних матчів та інших подій футбольного життя. Величезна кількість ексклюзивів, прямі включення з місць подій, післяматчеві обговорення з кращими футбольними експертами.

 

Крім того, канал «Україна» продовжить радувати телеглядачів кращими матчами Ліги чемпіонів УЄФА за участю українських команд. Після прямих ефірів поєдинків головного європейського клубного турніру всіх любителів футболу чекають аналітичні післяматчеві спецвипуски «Ніч Ліги чемпіонів». Прямі відео-мости зі стадіонів, ексклюзивні коментарі футболістів і тренерів, експертний розбір поєдинків, що відбулися - все це порадує любителів футболу і дасть телеглядачам максимум післяматчевої футбольної аналітики.

 

Олександр Денисов, ведучий програми «Великий футбол»: «Я радий оголосити про відкриття нового футбольного сезону на каналі «Україна»! Футбол, як і раніше, дарує яскраві емоції, об'єднує людей, міста і країни. У новому сезоні ми подаруємо нашим шановним телеглядачам ще більше ексклюзивних матчів, ще більше зустрічей з цікавими футбольними співрозмовниками, ще більше актуальних футбольних новин, допоможемо поринути в епіцентр футбольних подій України та Європи».

 

У новому сезоні телеканал «Україна» також продовжить транслювати поєдинки Прем'єр-ліги України. Тільки найкращі команди і тільки найбільш напружені матчі чемпіонату України - знову на каналі «Україна».

 

Дивіться на каналі «Україна» авторську програму «Великий футбол» з 4 серпня по неділях, матчі Прем'єр-ліги України і Ліги Чемпіонів УЄФА, післяматчеві спецвипуски «Ніч Ліги чемпіонів».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду