Поки що «Репортер» ніхто не закриває - Ольга Балабан

Поки що «Репортер» ніхто не закриває - Ольга Балабан

1 Липня 2013
7668
1 Липня 2013
19:15

Поки що «Репортер» ніхто не закриває - Ольга Балабан

7668
Поки що «Репортер» ніхто не закриває - Ольга Балабан
Поки що «Репортер» ніхто не закриває - Ольга Балабан

Директор департаменту промо та  PR Нового каналу Ольга Балабан у коментарі «Детектор медіа» сказала, що мовник наразі не думає закривати проекти «Репортер» і «Піранії».

 

Пані Балабан зазначила, що літо - це підходящий час для експериментів на каналі. Новий канал цього року скористається можливістю і спробує створити формат інформаційно-розважальної програми. Саме над цим проектом керівництво каналу запропонувало попрацювати разом командам «Репортера» та «Піраній».

 

«Наразі не йдеться про закриття "Репортеру". На зборах колективів ми говорили, що в літній період новинного затишшя варто розвиватись далі і подумати, як можна силами двох команд створити інформаційну-розважальну програму. Це буде експериментальний проект, над яким будуть працювати журналісти і з «Репортеру», і з "Піраній".  Спробуємо створити пілотний проект, тому що зараз у нас є така можливість. Поки що "Репортер" та "Піранії" ніхто не закриває», - прокоментувала Ольга Балабан.

 

Нагадаємо, джерело «Детектор медіа» на Новому каналі повідомило, що 27 червня на зборах колективу Нового каналу генеральний директор Володимир Локотко та Максим Дибенко повідомили про наміри запуску 40-хвилинної розважальної програми з елементами новин замість «Репортера».

 

«Тракти 40-хвилинної розважальної програми з елементами новин розпочнуться незабаром, і від їх результатів залежатиме, чи продовжуватиме вихід "Репортер". До роботи над новим проектом планують залучити  журналістів "Піраній" та частину колективу "Репортера"», - розповів співробітник Нового каналу, який відмовився нащвати своє ім`я.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7668
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду