Курченко образився на головреда «Forbes. Україна»

Курченко образився на головреда «Forbes. Україна»

1 Липня 2013
7316
1 Липня 2013
11:06

Курченко образився на головреда «Forbes. Україна»

7316
Курченко образився на головреда «Forbes. Україна»
Курченко образився на головреда «Forbes. Україна»

Бізнесмен, і новий власник Українського медіахолдингу Сергій Курченко називає відмову головного редактора «Forbes. Україна» Володимира Федорина знайомиться з ним - некоректним і непрофесійним вчинком. Про це він заявив в інтерв'ю «Forbes Україна».

 

Пан Курченко розповів, що Володимир Федорин відмовився з ним зустрічатися. «Я питаю: "Ми вас чимось образили"? На що він розповідає, мовляв, торік ми нібито намагалися через видавця передати йому гроші за невихід статті про "Газ Україна-2009", і до того ж мої співробітники нібито погрожували йому і журналістам», - сказав він.

 

«На що я зауважив, що це неправда, я ніколи не намагався передати гроші, а що стосується моїх працівників, то в той час ми користувалися залученими фахівцями, і якщо вони в чомусь були неправі, ми вибачаємося, розберемося, винних покараємо», - пообіцяв бізнесмен.

 

Сергій Курченко заявив, що вважає відмову Володимира Федорина з ним зустрітися некоректним і непрофесійним вчинком.

 

«І якщо він такий принциповий, то чому він пішов з 1 жовтня, а не з 1 липня?», - заявив пан Курченко.

 

«У моєму розумінні це непрофесійно, некоректно, і якщо у нього немає інших аргументів, крім того, що це моя принципова позиція - з вами не знайомитися, то це мене 100% ображає», - додав він.

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH.

 

Як писала «Детектор медіа», головний редактор «Forbes. Україна» Володимир Федорин заявив про намір піти з посади 1 жовтня, тоді як його контракт закінчується 1 грудня цього року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7316
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду