«Обозреватель» вновь стал лидером по охвату аудитории

27 Червня 2013
7453

«Обозреватель» вновь стал лидером по охвату аудитории

7453
ПРЕСС-РЕЛИЗ
«Обозреватель» вновь стал лидером по охвату аудитории

Интернет-издание «Обозреватель» вновь вышло на первое место по охвату среди украинских новостных ресурсов. Такими стали результаты исследования компании Gemius за май 2013 года.

 

Охват «Обозревателя» в мае составил 8,05% аудитории украинского интернета. На втором месте рейтинга с охватом 7,98% оказался «Корреспондент». Третью ступень занял ТСН (7,81%), а четвертую - «Сегодня» (7,31%). Замкнуло ТОП-5 новостных ресурсов Уанета издание «Українська правда» (7,21%).

 

Кроме того, в социальных сетях «Обозреватель» читают более 88,5 ты с. пользователей (Facebook - 64 тыс. 421 человек, ВКонтакте - 13 тыс. 14 подписчиков, Twitter - 11 тыс. 78 читателей).

 

Напомним, в мае «Обозреватель» запустил приложение для Windows Phone, которое позволяет его пользователям оперативно получать последние новости политики, экономики, мира, шоу-бизнеса и спорта, а также дает возможность слушать музыку, просматривать видео и оставлять свои публикации на сайте.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Пиар-служба «Обозревателя»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду