Продакшн Дмитра Танковича підготував сценарій до адаптації Wilfred

Продакшн Дмитра Танковича підготував сценарій до адаптації Wilfred

14 Червня 2013
6858
14 Червня 2013
16:38

Продакшн Дмитра Танковича підготував сценарій до адаптації Wilfred

6858
Продакшн Дмитра Танковича підготував сценарій до адаптації Wilfred
Продакшн Дмитра Танковича підготував сценарій до адаптації Wilfred

Сценарій комедійного серіалу Star Media «Чарлі» написала компанія -  Vaverka Production. Про це повідомляє прес-служба компанії Star Media.

 

«Чарлі» - це адаптація формату Wilfred. Роль пса Чарлі у серіалі виконуватиме російський актор Максим Аверін.  Режисер-постановник -  Дмитро Лактіонов,  художник-постановник -  Олександр Заславський, оператор-постановник -  Дмитро Яшенков, виконавчий продюсер - Дмитро Мінзянов, продюсери - Влад Ряшин, Юрій Мінзянов.

 

Зйомки серіалу пройдуть у Києві.

 

Головні ролі, окрім Максима Аверіна, зіграють: Максим Стецков, Любава Грешнова, Валентин Букін.

 

Vaverka Production (керівник Дмитро Танкович) входить у групу StarLightMedia.

 

Нагадаємо, за сюжетом, головний герой Саша (в американській адаптації - Райан) - невдаха, який утікає зі столиці в провінцію і закохується в сусідку Олену, що, переживши кілька любовних розчарувань, втратила віру в чоловіків. Але перейнявшись симпатією до Сашка, Олена довіряє йому найдорожче - пса Чарлі. Із цієї хвилини життя Олександра перевертається «з ніг на голову». Проковтнувши велику дозу медикаментів, хлопець починає бачити замість тварини чоловіка в костюмі величезної волохатої собаки. Цей пес виявляється нестерпним «компаньйоном»: цинічний, свавільний, уїдливий, він має намір силоміць зробити із сусіда брутального чоловіка та провокує конфлікти з оточуючими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6858
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду