Канал «Україна» знову став телевізійним генпартнером ОМКФ-2013

Канал «Україна» знову став телевізійним генпартнером ОМКФ-2013

12 Червня 2013
8337
12 Червня 2013
16:48

Канал «Україна» знову став телевізійним генпартнером ОМКФ-2013

8337
Канал «Україна» знову став телевізійним генпартнером ОМКФ-2013
Канал «Україна» знову став телевізійним генпартнером ОМКФ-2013

Канал «Україна» другий рік поспіль стає генеральним телевізійним партнером Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ). Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Україна» покаже «Щоденники ОМКФ-2013» - щоденний дайджест найцікавіших подій фестивалю, а також трансляцію урочистої церемонії закриття ОМКФ, яка відбудеться у одеському Оперному театрі й вийде в ефір каналу 20 липня.

 

Ведучими церемоній відкриття та закриття ОМКФ-2013 стануть Олексій Суханов (ведучий ток-шоу «Говорить Україна» на телеканалі «Україна») та телеведуча Нового каналу  Маша Єфросиніна.

 

«Одеський кінофестиваль з кожним роком стає все масштабнішим і збільшує кількість гостей, як в професійних секціях, так і в звичайних показах. Ми пишаємося тим, що вже кілька років поспіль телеканал «Україна» стає частиною такої значущої події в культурному житті країни», - сказав Григорій Тичина, головний виконавчий продюсер каналу «Україна».

 

До початку трансляцій з ОМКФ канал «Україна» покаже серію міжпрограмних роликів «Історія українського кіно». Цей спецпроект розповість про унікальні факти та історичні особистості, що вплинули на розвиток української кіноіндустрії. В «Історії українського кіно» представлені: Віра Холодна, відома актриса німого кіно, яка зіграла більш ніж в 50 фільмах; Богдан Ступка, один з найвідоміших українських акторів, який виконав близько 100 ролей у кіно і втілив понад 100 персонажів на театральній сцені; Леонід Биков, знаменитий український актор, який став легендою завдяки фільму «У бій ідуть одні старики», а також інші знамениті діячі українського кінематографу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за гран-прі 4-го Одеського міжнародного кінофестивалю, який пройде 12-20 липня, у міжнародному конкурсі боротимуться 11 стрічок з США, Великобританії, Ізраїлю, Грузії, Італії, Польщі, Німеччини, Румунії, Франції, Індії, Росії та України. Головою журі кінофестивалю стане Олександр Роднянський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8337
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду