Bigmir.net показуватиме онлайн програми «1+1», StarLightMedia, «24», ТВі

Bigmir.net показуватиме онлайн програми «1+1», StarLightMedia, «24», ТВі

11 Червня 2013
12494
11 Червня 2013
12:46

Bigmir.net показуватиме онлайн програми «1+1», StarLightMedia, «24», ТВі

12494
Портал запускає розділ «Відео» в оновленому форматі
Bigmir.net показуватиме онлайн програми «1+1», StarLightMedia, «24», ТВі
Bigmir.net показуватиме онлайн програми «1+1», StarLightMedia, «24», ТВі

Портал Bigmir.net запускає оновлений розділ «Відеo bigmir.net», на якому легально і в гарній якості будуть доступні програми українських телеканалів, велика колекція фільмів та серіалів. Про це повідомляє прес-служба інтернет-холдингу United Online Ventures.

 

На ресурсі будуть зібрані програми телеканалів «1+1», СТБ, Нового каналу, ICTV, «2+2», каналу новин «24», Lux TV, ТВi, QTV. Наразі розділ нараховує понад 40 тисяч відеороликів, їхня кількість постійно зростатиме.

 

«Відеo bigmir.net» має сучасний мінімалістичний дизайн та інтерфейс, що допомагає користувачам швидко орієнтуватися у великій кількості відео, наголошують у прес-службі. На головній сторінці представлено розділи: «Новини», «Шоу», «Серіали», «Фільми» та «Відео користувачів». Найцікавіші ролики виведено в окремий блок. Щодня з нового матеріалу редакція обирає найкраще відео для розділу «Дайджест дня».

 

 


 

У майбутньому в користувача з'явиться можливість створити власний ефір, базуючись на своїх уподобаннях, отримувати повідомлення про появу очікуваних матеріалів, створювати власні плейлисти

 

Очікується також запуск продуктів, створених найбільшими українськими студіями спеціально для «Відеo bigmir.net», повідомляють у прес-службі.

 

Одночасно з перезапуском розділу, з 10 червня, у річницю Євро-2012, розпочався ексклюзивний показ гумористичного мультсеріалу про український футбол «Наш футбол» виробництва студії Animagrad. Серіал виходитиме щодня по буднях лише на «Відеo bigmir.net».

 

Розділи «Відеo bigmir.net»:

- «Новини» - сюжети від телеканалів «1+1», Нового каналу, ICTV, «2+2», каналу «24»;

- «Шоу» - розважальні, сімейні та ток-шоу, а також спеціалізовані програми. У розділі зібрано проекти «Холостяк», «Х-фактор», Comedy Club, «Ревізор», «Світське життя з Катериною Осадчою», «Свобода слова», «Україна має талант» тощо - нові та завжди актуальні старі випуски.

- «Фільми» й «Серіали» - новинки кіно, класика та мультфільми;

- Відео користувачів» - сюди потрапляє відео, завантажене користувачами.

 

«Для користувачів "Відеo bigmir.net" - новий зручний формат перегляду великої кількості телевізійних програм та інших відеоматеріалів в одному розділі. Для партнерів - перспективна можливістю монетизації контенту. Ми вдячні всім партнерам та колегам, завдяки яким запуск такого сервісу став можливим», - прокоментував новий розділ директор холдингу United Online Ventures Дмитро Лисицький.

 

Як відомо, портал Bigmir.net входить до інтернет-холдингу United Online Ventures, що об'єднує інтернет-активи UMH Group (УМХ) Бориса Ложкіна та СКМ Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду