Телеканал Zoom очолив Тарас Прозоровський

Телеканал Zoom очолив Тарас Прозоровський

5 Червня 2013
11124
5 Червня 2013
12:55

Телеканал Zoom очолив Тарас Прозоровський

11124
Нацрада переоформила ліцензію «MTV Україна» на Zoom
Телеканал Zoom очолив Тарас Прозоровський
Телеканал Zoom очолив Тарас Прозоровський
Керівником телеканалу Zoom, який Inter Media Group запустила 1 червня замість «MTV Україна», став головний юрист медіагрупи «Інтер» Тарас Прозоровський. Відповідні зміни до ліцензії ТОВ «Музичне телебачення» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 5 червня.

 

Нацрада також переоформила ліцензії у зв'язку зі зміною логотипа «MTV Україна» на Zoom і програмної концепції.

 

Як повідомила заступник голови Нацради Лариса Мудрак, у програмній концепції музично-розважального телеканалу збільшилася на 1 годину на добу кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, трохи збільшився обсяг культурно-мистецьких і зменшився - науково-просвітницьких програм, кількість розважально-музичних програм зросла більш ніж на 30 хвилин на добу, з'явилося півтори години фільмопоказу, а обсяг реклами зменшився майже удвічі - до 3 годин 36 хвилин.

 

Нагадаємо, 30 травня група «Інтер» заявила про переформатування «MTV Україна» з 1 червня на молодіжний музичний розважальний телеканал Zoom.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11124
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
турЫст
3970 дн. тому
На арене в руководящем составе все те же приблеженные! Новых мы так боимся! Когда Тарасу еще заниматься творчеством? Да ясно , назначение номинальное, впроче как и смена логотипа!
123321
3971 дн. тому
216m = 3h 36m !!!
сох
3971 дн. тому
Объем рекламы уменьшился до разрешенных по закону 216 минут в сутки. А раньше у них в лицензии было в 2 раза больше??? Это как?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду