Костянтин Стрюков очолив медійну агенцію AMM / Vizeum

Костянтин Стрюков очолив медійну агенцію AMM / Vizeum

30 Травня 2013
8215
30 Травня 2013
18:41

Костянтин Стрюков очолив медійну агенцію AMM / Vizeum

8215
Костянтин Стрюков очолив медійну агенцію AMM / Vizeum
Костянтин Стрюков очолив медійну агенцію AMM / Vizeum

Костянтина Стрюкова призначено на посаду головного виконавчого директора (chief executive officer) медіаагентства повного циклу AMM / Vizeum (комунікаційна група Aegis Media / GMG). Про це повідомляє прес-служба агентства.

 

Оксана Стехіна залишається на посаді керівного директора АММ Vizeum, яку займає з 2009 року.

 

За словами  керівника (CEO) групи Aegis Media / GMG Олександра Гороховського, призначення ще одного керівника пов'язано з амбітною метою групи, яка хоче стати найкращим комунікаційним холдингом в Україні.

 

«Костянтин має багатий досвід успішного керівництва рекламним агентством Starcom, найкращими кабельними телеканалами України: "Мега", "Піксель", "Ентер-фільм", MTV та K2. Я впевнений, що цей досвід допоможе нашій групі в найближчому майбутньому успішно виконати поставлену мету », - сказав пан Гороховський.

 

Констянтин Стрюков розповів, що в нього було багато пропозицій від різних компаній, а роботу в АММ Vizeum він обрав через великі можливості для розвитку.

 

«У мене було кілька дуже цікавих варіантів розвитку. Щоб остаточно визначитися, мені довелося поїхати з України в спокійне місце. Зваживши всі "за" і "проти", я вибрав найбільш цікавий і амбітний проект. Цікаво це тим, що мені дають можливість створити аналог консалтингового агентства Mckinsey в медіа», - зазначив пан Стрюков.

 

Нагадаємо, у березні Констянтин Стрюков залишив Inter Media Group, де обіймав посаду генерального директора каналу «Мега» і нішевих каналів групи.

 

Пан Стрюков прийшов на телебачення у 2008 році з посади директора медіаагентства Starcom, очоливши канал «MTV Україна» після багатьох років роботи в рекламному бізнесі. Через рік Inter Media Group купила «MTV-Україна». У 2010 році пан Стрюков очолив канал «Мега», а згодом почав керувати всіма нішевими телеканалами групи: К2, «MTV Україна», Enter film, Enter music. У 2012 році він займався переформатуванням Enter music у дитячий канал «Піксель».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8215
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду