Viacom шукає нові можливості для бренду MTV в Україні

Viacom шукає нові можливості для бренду MTV в Україні

30 Травня 2013
6162
30 Травня 2013
17:56

Viacom шукає нові можливості для бренду MTV в Україні

6162
Viacom шукає нові можливості для бренду MTV в Україні
Viacom шукає нові можливості для бренду MTV в Україні

Термін дії ліцензійної угоди між корпорацією Viacom International Media Networks (VIMN) та її ліцензіатом Inter Media Group на використання бренду MTV завершився 28 травня за згодою сторін. Про це йдеться в повідомленні VIMN з приводу припинення мовлення каналу «MTV Україна» з 1 червня.

 

«Незважаючи на те, що термін дії ліцензійної угоди між VIMN та Inter Media Group закінчився, Україна залишається важливим ринком для VIMN і ми продовжуємо працювати над тим, щоб наш бізнес розвивався в цій країні», - йдеться в повідомленні.

 

На даний момент VIMN шукає нові можливості для бренду MTV, а також для реалізації нових проектів на українському ринку. «Ми з нетерпінням чекаємо, коли зможемо знову запропонувати українській аудиторії такі хіти, як, наприклад, "Спека у Джерсі" (Jersey Shore)», - зазначають у VIMN.

 

Наразі українські глядачі мають доступ до чотирьох музичних каналів MTV (MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks, MTV Live HD), які транслюються компанією VIMN в Україні, а також до каналів Vh1 Euro, Vh1 classic, Nickelodeon Euro, Nick Jr. Euro та Nickelodeon HD.

 

Музичний супутниковий телеканал «MTV Україна» розпочав мовлення 24 серпня 2007 року. У жовтні 2009 року його придбала Inter Media Group. Наприкінці 2012 року голова правління групи «Інтер» Ярослав Порохняк в інтерв'ю «Детектор медіа» сказав, що група продовжила контракт на використання бренду і контенту MTV. 30 травня група «Інтер» заявила про переформатування «MTV Україна» з 1 червня на молодіжний музичний розважальний телеканал Zoom.

 

VIMN з 2007 року розвиває на українському ринку також інші глобальні бренди, крім MTV, такі як Nickelodeon та Vh1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6162
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду