«Хокей» стає телеканалом XSport

«Хокей» стає телеканалом XSport

29 Травня 2013
10492
29 Травня 2013
18:09

«Хокей» стає телеканалом XSport

10492
«Хокей» стає телеканалом XSport
«Хокей» стає телеканалом XSport

Телеканал «Хокей» змінює логотип на XSport - відповідні зміни до супутникової та ефірної цифрової ліцензій ТОВ «Тотвельд» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 28 травня.

 

Представник телеканалу мотивувала таку зміну бажанням «розширити ті види спорту, які є на нашому каналі», повідомляє прес-служба Нацради.

 

На каналі також змінився директор - замість Ігоря Гераська цю посаду обіймає Олена Водолажко - і введено до складу редакційної ради Юрія Мошуна та Олександра Башкірова замість Вадима Плачинди й Ігоря Гераська.

 

Нагадаємо, у травні посаду генерального продюсера каналу залишив його творець Орест Сохар. Наразі каналом, з його слів, повністю займається голова наглядової ради Юрій Громницький - у минулому прес-секретар Бориса Колеснікова, кінцевого власника каналу.

 

Власником ТОВ «Тотвельд» є хокейний клуб «Донбас» з Донецька, що належить Борису Колеснікову. Канал володіє супутниковою та ефірною цифровою ліцензіями.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10492
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Стивен
3951 дн. тому
А меня интересует другое: где Борисенко? Ушел с теми, кто его пригрел на этом канале или как всегда??? Как последняя с...ка остался??? Чувствую, он этих людей и подло и подсидел!!! Ну как всегда((((
Медіаексперт
3956 дн. тому
Ось так... Спочатку отримали ліцензію на цифру під хокейний канал "Хокей". Тепер переоформили під просто спортивний "XSport". А ще за кілька місяців - назвуть "X-TV" і почнуть російські серіали крутити і Пугачову з її "українським" клоном Тіною Кароль... "Мегаспорт" №2. І, головне, Нацраду все влаштовує!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду