«2+2» готує футбольну неділю

«2+2» готує футбольну неділю

24 Травня 2013
6814

«2+2» готує футбольну неділю

6814
ПРЕС-РЕЛІЗ
«2+2» готує футбольну неділю
«2+2» готує футбольну неділю

26 травня о 20.00 «2+2» покаже спеціальну програму «Шлях до фіналу», присвячену підготовці «Боруссії» (Дортмунд) та «Баварії»(Мюнхен) до фіналу Ліги чемпіонів 2012/13. Глядачі побачать, яким був шлях двох німецьких команд до фіналу єврокубку. В  одній програмі будуть також зібрані найкращі моменти фіналу Ліги чемпіонів - можливість ще раз пережити напружені, гострі та найцікавіші моменти.

 

О 21.30 в ефірі каналу вийде підсумкова програма цього футбольного сезону «ПроФутбол». Ведучі та експерти обговорюватимуть результати Чемпіонату України, друге місце ФК «Металіст» та прохід харків'ян вперше за 16 років до Ліги Чемпіонів. Крім того, в ексклюзивному інтерв'ю тренер «Металіста» Мирон Маркевич розкаже, чому найкраща селекція саме у його клубі та про принципи відбору гравців.

 

Нагадаємо, «2+2» траснлюватиме футбольні матчі:  о 15.50 «Дніпро» - «Іллічівець», о 18.00 «Динамо» - «Металург Запоріжжя» та «Карпати» - «Металіст».

 

Дивіться о 20.00 «Шлях до фіналу» та о 21.30 «ПроФутбол».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6814
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду