Олександр Ткаченко хоче, щоб «2+2» подвоїв свою частку

Олександр Ткаченко хоче, щоб «2+2» подвоїв свою частку

15 Травня 2013
8251
15 Травня 2013
15:51

Олександр Ткаченко хоче, щоб «2+2» подвоїв свою частку

8251
Олександр Ткаченко хоче, щоб «2+2» подвоїв свою частку
Олександр Ткаченко хоче, щоб «2+2» подвоїв свою частку

Канал «2+2» має на меті подвоїти частку в короткотривалій перспективі. Про це сказав генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, коментуючи на прохання «Детектор медіа» призначення колишнього головного продюсера НТН Гліба Корнілова керівником каналу «2+2».

 

«Команда "2+2"  зробила багато задля того, щоби цей бренд став відомим та популярним. Але нам, безумовно, хотілося б підвищити частку і "2+2", й каналу ТЕТ. Адже наразі група має для рекламодавців диверсифіковану пропозицію. Тож у "2+2" є мета подвоїти частку», – сказав пан Ткаченко.

 

На додаткове запитання, чи стоїть перед каналом завдання подвоїти частку до кінця поточного року, Олександр Ткаченко додав: «Звісно, не йдеться про подвоєння частки до кінця року, але це має стати в короткотривалій перспективі».

 

Нагадаємо, 15 травня Гліб Корнілов розпочав роботу в групі «1+1 медіа». Раніше він працював генеральним продюсером НТН (Inter Media Group).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8251
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Нильсен
3967 дн. тому
Это он говорит, что у нового измерителя канал получит в 2 раза большую долю. Интересно, а почему он так думает? …
Jim
3969 дн. тому
Ткач боится сильных людей, вот и взял "спеца", который завалит канал и он его уберет по быстрому.
Коллега
3970 дн. тому
И это должен сделать мертвенький Корнилов? Ткач совсем укатился.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду