«Зеонбуд» планує надавати телекомпаніям знижку до 75%

«Зеонбуд» планує надавати телекомпаніям знижку до 75%

14 Травня 2013
11161
14 Травня 2013
13:01

«Зеонбуд» планує надавати телекомпаніям знижку до 75%

11161
«Зеонбуд» планує надавати телекомпаніям знижку до 75%
«Зеонбуд» планує надавати телекомпаніям знижку до 75%
Провайдер чотирьох загальнонаціональних цифрових мультиплексів «Зеонбуд» планує надати телекомпаніям знижку до 75%. Про це повідомила прес-служба компанії.

Як повідомив геральний директор «Зеонбуду» Віктор Галич, такі знижки компанія планує надавати до кінця 2014 року. 

«Компанією підготовлений проект системи знижок, який дасть можливість надати телекомпаніям додаткову знижку в розмірі до 50% до тарифів. У проекті заплановано, що система знижок буде діяти до кінця 2014 року», - розповів пан Галич. 

Рішенням про надання знижок «Зеонбуд» планує полегшити телекомпаніям перехід на цифрове телебачення. Оператор вже почав обговорення цього питання з провідними загальнонаціональними телеканалами. 

«Ми розуміємо об'єктивні складності телекомпаній при переході на цифрове телебачення і таким рішенням плануємо продемонструвати індустрії свою конструктивну позицію. Дуже важливо, щоб це були кроки на зустріч один одному всіх учасників процесу. Сподіваємося, що це допоможе телекомпаніям не мати заборгованостей по платежах і активно сприяти просуванню цифрового телебачення шляхом трансляції інформаційних роликів про перехід країни на цифрове телебачення»- сказав Віктор Галич.

Остаточне рішення про систему знижку буде оприлюднено після того, як компанія вирішить питання з отриманням відстрочки з погашення кредиту, отриманого підприємством на будівництво цифрової мережі у 2010 році.

Нагадаємо, що зараз, за договорами з телекомпаніями, «Зеонбуд » надає знижку на 25% від тарифу, якщо рішення про додаткову знижку 50% буде прийнято, то загальна знижка може скласти 75%.  

Раніше голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко заявляв, що вважає тарифи на цифрове мовлення для телекомпаній завищеними і  такими, що потребують перегляду. А представники Незалежної асоціації телерадіомовників з приводу обґрунтованості тарифів «Зеонбуду» зверталися до Антимонопольного комітету України.
 
Нагадаємо, відповідно до тарифів компанії «Зеонбуд», повна вартість розповсюдження сигналу в мережі «Зеонбуду» зі 166 передавачів (з урахуванням ПДВ і без урахування знижок) для загальнонаціонального телеканалу становитиме близько 2,9 млн грн на місяць. До липня 2012 року варість зі знижкою 50% становила близько 1,4 млн грн на місяць, до серпня 2013-го зі знижкою 25% становитиме близько 2,2 млн грн на місяць.

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11161
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду