Головний редактор Kyiv Post розмістив оголошення про продаж газети

30 Квітня 2013
7155
30 Квітня 2013
17:02

Головний редактор Kyiv Post розмістив оголошення про продаж газети

7155
Головний редактор Kyiv Post розмістив оголошення про продаж газети

Сьогодні, 30 квітня, головний редактор газети Kyiv Post Брайан Боннер написав на своїй сторінці у Facebook оголошення про продаж газети. Назву газети та країни, у якій видається видання, пан Боннер не назвав, але опис газети у соціальній мережі відповідає формату Kyiv Post.

 

У своєму оголошенні Брайан Боннер зазначив, що газета, виставлена на продаж, видається у країні, що розвивається. Редактор також зазначив, що газета і її веб-сайт популярні серед експертів, бізнесменів і дипломатів, а також англомовних людей і закордонних читачів, які цікавляться подіями в регіоні.

 

«Газета видається у країні, що розвивається, у  країні з великими проблемами та потенціалом. Це справедливі, точні та глибокі новини, які висвітлює  зіркова група міжнародних журналістів, яких поважають ті, хто при владі, і ті, хто не при владі. Газету читають експерти, бізнесмени, дипломати, англомовні громадяни та люди з-за кордону, які цікавляться подіями у регіоні. Необхідно буде інвестувати у цифровий розвиток, але загалом у газети великий потенціал»,  - йдеться у оголошенні про продаж видання.

 

Також головний редактор Kyiv Post зауважив, що газету не планують продавати людям, які мають намір впливати на редакційну політику. «Олігархів прохання не  турбувати (за винятком тих, які поважають редакторську незалежність). До розгляду приймаються лише серйозні пропозиції», - написав пан Боннер.

 

Інформацію про те, що у оголошенні йдеться про продаж Kyiv Post, Брайан Боннер наразі не підтверджує і не спростовує. «Я просто розмістив оголошення. Про те чи продається Kyiv Post, ви можете запитати у власника газети - Мохаммада Захура», - відповів «Детектор медіа» пан Боннер.

 

У ISTIL Group, до якої входить газета Kyiv Post,  «Детектор медіа» повідомили, що підтвердити чи спростувати інформацію про продаж газети можна буде після травневих свят.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду