Колишні співробітники каналу ТВі створять свій інтернет-проект

Колишні співробітники каналу ТВі створять свій інтернет-проект

30 Квітня 2013
10780
30 Квітня 2013
10:31

Колишні співробітники каналу ТВі створять свій інтернет-проект

10780
Колишні співробітники каналу ТВі створять свій інтернет-проект
Колишні співробітники каналу ТВі створять свій інтернет-проект

Журналісти ТВі, які в понеділок, 29 квітня, звільнилися з каналу через конфлікт з новим керівництвом, будуть створювати свій інтернет-проект. Про це 29 квітня в ефірі «Свободи слова» на ICTV заявив журналіст Мустафа Найєм, пише «Українська правда».

 

«Ми з нашими колегами, які вийшли з телеканалу ТВі, в тому числі з тими, які раніше працювали на інших каналах, будемо робити новий проект. Цей проект буде дійсно прозорим, тому що там не буде олігархів, це буде інтернет-проект, в якому ми будемо самі робити свою роботу», - сказав пан Найєм.

 

Також журналіст звернувся до користувачів Facebook по допомогу у реалізації цього проекту: «Якщо ви зможете, допоможіть нам будь ласка, тому що без вас, без тих людей, які нам довіряють, ми цього не зможемо».

 

Нагадаємо, 29 квітня колектив журналістів телеканалу ТВі, який з 23 квітня оголосив страйк, прийняв рішення піти з каналу. Заяву оголосили на ганку телеканалу. Під нею підписалися 30 осіб, зокрема, Мустафа Найєм, Роман Недзельський, Юлія Банкова, Андрій Сайчук, Анастасія Станко.

 

29 квітня на ТВі вперше з початку конфлікту на каналі вийшли в ефір новини, які має вести Юлія Литвиненко, а готують їх залучені журналісти. Новий керівник інформаційного мовлення ТВі Єгор Чечеринда повідомив «Детектор медіа», що канал залучає нових людей, бо планує розширити інформаційне мовлення і зробити кілька випусків новин замість одного. Він також запевнив, що каналу потрібні й ті, хто страйкує, і ТВі зацікавлений у їх поверненні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10780
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Журналист
4003 дн. тому
Не верю Мустафе...
Пошел
4006 дн. тому
Да пошел ты....ПРО!
про
4006 дн. тому
ну конечно, "демократ" Мустафа получит от "демократических" Штатов "демократические" деньги и запустит интернет-канал. какие же вы однобокие журналисты в своих суждениях, оценках, подачах. Точнейший образ, все-таки, выбрал для Мустафы Зеленский.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду