Сьогодні на ТВі вийдуть новини з Юлією Литвиненко

29 Квітня 2013
9986
29 Квітня 2013
17:06

Сьогодні на ТВі вийдуть новини з Юлією Литвиненко

9986
Сьогодні на ТВі вийдуть новини з Юлією Литвиненко

Сьогодні, 29 квітня, на ТВі вперше з початку конфлікту на каналі вийдуть в ефір новини. Про це «Детектор медіа» розказав Артем Шевченко, якого 23 квітня було проголошено новим генеральним директором каналу.

 

За його словами, випуск новин готуватимуть ті журналісти, з якими вдалось домовитись про співпрацю. Серед них є  і представники колективу ТВі.

 

«Ми зараз у переговорному процесі з колективом. Ми поступово зближуємо позиції, і я думаю, що нам вдасться домовитись. Деталі я б не хотів  розголошуват, щоб не нашкодити», - сказав він.

 

 Артем Шевченко розказав, що канал зробив  пропозицію  вести новини Юлії Литвиненко.

 

Також в ефірі вийде програма «Окрема думка» з Єгором Чичериндою та «Знак оклику» з Артемом Шевченком та повтор «Особливого формату».

 

Нагадаємо, Юлія Литвиненко раніше вела ток-шоу «Розбір польотів» на телеканалі «Інтер».

 

Нагадаємо, що 23 квітня журналісти ТВі оголосили страйк до вирішення конфлікту між власниками каналу. 24 квітня вони створили осередок профспілки і оприлюднили свої вимоги. Серед них - розірвати трудовий договір із новим керівником Артемом Шевченком і керівником ТОВ «Інтерпрофіт» (продакшн ТВі) Олегом Радченком, призначити в. о. керівників до вирішення спору між засновниками та інвесторами каналу в суді, оприлюднити прозору структуру власності ТВі та оголосити з документальним підтвердженням кінцевого бенефіціара, не змінювати сітки мовлення та не втручатися в професійну діяльність журналістів тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9986
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сором
4006 дн. тому
Цій баришні не соромно? Така ж сама,значить. Хто іі буде дивитися? По трупах, за гроші. Гидота.Тхне.
тетя
4006 дн. тому
Кажется -это не спонтанное решение. Все так как и с директором- было продумано заранее... Вот вам и профессиональная солидарность!
Кто это
4006 дн. тому
А кто это?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду