Проекти Film.ua здобули перемоги у Чикаго і Х’юстоні

26 Квітня 2013
5374
26 Квітня 2013
13:59

Проекти Film.ua здобули перемоги у Чикаго і Х’юстоні

5374
Проекти Film.ua здобули перемоги у Чикаго і Х’юстоні

Українська компанія Film.ua отримала чотири нагороди на міжнародних кінофестивалях WorldFestHouston і Chicago International Film Festival, повідомляє прес-служба Film.ua.

 

Документальні драми «Жуль Верн. Подорож довжиною в життя» і «Вільна енергія Тесли» спільного виробництва Film.ua та Signal Red отримали Platinum Remi Award, найвищу нагороду WorldFestHouston у категорії документальний фільм. Церемонія нагородження відбулася 21 квітня у Х'юстоні.

 

Військовий міні-серіал «Янголи війни» виробництва Film.ua, Wise vision i Pronto film був нагороджений Special Jury Award на цьому ж фестивалі. А на церемонії Chicago International Film Festival Television Awards, яка відбулася 23 квітня у Чикаго, отримав нагороду Gold Plaque у категорії міні-серіал.

 

Нагадаємо, що раніше серіал «Янголи війни» отримав нагороди Globe-gold на WorldMediaFestival Hamburg 2013 і «Телетріумф» у категорії «Телевізійний художній фільм/міні-серіал».

 

WorldFestHouston, заснований у 1961 році, проводить конкурс у багатьох категоріях - телевиробництво, виробництво кіно і відео, телереклама, музичне відео, нові медіа, студентські та експериментальні проекти і сценарії.

 

The Chicago International Film Festival був заснований у 1964 році як альтернатива комерційним голлівудським фільмам, які домінували у театральному прокаті. Відтоді фестиваль значно розширив свої межі і став міжнародним щорічним заходом.

 

Марія Задорожна, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5374
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду