26 квітня «Радіо-Ера ФМ» проведе у Чернігові регіональне ток-шоу «Коло запитань»

26 Квітня 2013
6832
26 Квітня 2013
12:16

26 квітня «Радіо-Ера ФМ» проведе у Чернігові регіональне ток-шоу «Коло запитань»

6832
26 квітня «Радіо-Ера ФМ» проведе у Чернігові регіональне ток-шоу «Коло запитань»

«Радіо Ера-ФМ»  запрошує представників медіа Чернігівщини взяти участь у проекті «Коло Запитань»  у п'ятницю, 26 травня 2013 року, о 14.08.

 

Програма відбудеться за адресою:  вул. Шевченка, 99 а, конференц-зал готельно-туристичного комплексу  «Придеснянський».

 

В програмі мова піде про роковини Чорнобиля, перевізників у Чернігові та області, посівну кампанію, проблеми житлово-комунального господарства, про інтелектуальні права та про скандал у заповіднику «Чернігів стародавній».

 

Ведучий - журналіст «Радіо-Ера ФМ» Сергій Сулим.

 

До участі в програмі, зокрема, запрошені: Володимир Хоменко, голова ОДА, Анатолій Мельник,  голова облради, Валентин Мельничук, заступник голови обласної  ради, Олег Головатенко, шеф-редактор порталу «Високий вал», Валерій Зуб, голова комісії з питань охорони здоровя і захисту від чорноб катастрофи облради, Ольга Капустян, телеканал «Новий Чернігів», Роман Семешко,  виконавчий директор всеукраїнської асоціації з управління аудіовізуальними правами «АРМА-Україна», депутати та громадські активісти.

 

Ток-шоу «Коло запитань» у прямому ефірі на «Радіо-Ера ФМ» 26 квітня, о 14.08.

 

За перебігом програми можна спостерігати також на сайті порталу «Високий вал» www.svoboda.fm

 

Ток-шоу «Коло запитань» стало принципово новим форматом програми для українського інформаційного простору. Формат  грунтується на концепції авторитетної програми BBC Radio 4 «Any Questions». Центральна ідея програми - обговорення актуальних питань, які стосуються економічних, соціальних та культурних проблем  за участю аудиторії, ЗМІ, гостей програми та ведучих "на виїзді" - в обласних центрах. Таким чином, жителі регіонів зможуть бути почутими на загальнонаціональному рівні. Ток-шоу «Коло запитань» виходить в ефірі «Радіо-Ера ФМ» від 2007 року. За час існування вийшло понад 150 програм з різних міст України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «Радіо-Ера ФМ»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6832
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду