Реаліті про українських мільйонерів на «1+1» буде виходити у вечірньому праймі

25 Квітня 2013
8231
25 Квітня 2013
18:39

Реаліті про українських мільйонерів на «1+1» буде виходити у вечірньому праймі

8231
Реаліті про українських  мільйонерів на «1+1» буде виходити у вечірньому праймі

Нове реаліті-шоу «Мільйонер. Життя спочатку» буде виходити на каналі «1+1» у вечірньому праймі. Про це повідомила Тетяна Шуліка, продюсер проекту «Мільйонер. Життя спочатку».

 

Прем'єра шоу запланована на травень. 

 

За умовами проекту, реальних українських мільйонерів-учасників шоу відправили на десять днів у маленькі містечка України, де вони мали знайти роботу, житло і заробити достатнього грошей на прожиття та оплату комунальних послуг.

 

За словами Тетяни Шуліки, мільйонерам не дозволяли розповідати новим знайомим  про свої реальні прибутки, лише після закінчення проекту вони могли розповісти правду.

 

Щоб під час зйомок програми учасники не видавали свої фінансові статки дорогим одягом, прикрасами, годинниками, команда проекту придбала для учасників необхідні речі на речовому ринку та у секонд-хенді. 

 

Також телеканалом була ретельно продумана географія проекту. «Ми перевіряли обрані містечка, куди мали відправити мільйонерів, на те, як добре вони їх знають, чи є у них там зв'язки та бізнес. У цій перевірці нам допомогли самі учасники, які були не проти потрапити до зовсім незнайомого містечка», - розповідає Тетяна Шуліка.

 

За умовами реаліті, учасник шоу Вадим Нестерчук відправився до міста Чернігів, Дмитро Борисов - до міста Кра́сний Луч (Луганська область), Артур Мхитарян  до міста Кременець (Тернопільська область), а Оксана Калетнік - до Бердянська (Запорізька область).

 

Всього каналом знято чотири епізоди реаліті тривалістю в одну ефірну годину кожен. Як повідомила Тетяна Шуліка, передбачається, що шоу показуватимуть у вечірньому праймі.

 

Зйомки проекту відбувались минулого літа за участі Вадима Нестерчука та взимку і в березні цього року за участі інших учасників.

 

За словами продюсера, найважче у реалізації ідеї «Мільйонер. Життя спочатку» було підібрати учасників. «Оскільки ми планували знімати проект під час виборчої кампанії, а програма мала вийти в ефір у жовтні, то у нас було більше бажаючих взяти участь у шоу. Через організаційні питання ми змушені були відкласти виробництво і проводили зйомки вже після виборів. Ті учасники, які погодились брати участь через вибори, самі собою відпали», - розповідає пані Шуліка

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал «1+1» запускає нове ріаліті «Мільйонер. Життя спочатку». Це соціальний експеримент, у якому учасникам-мільйонерам запропонували перевірити, чи можливо в Україні вижити та заробити собі на життя без капіталу та зв'язків.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8231
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду