Ложкін викупив у Порошенка частку в «Нашому радіо» та KP Media

24 Квітня 2013
6519
24 Квітня 2013
11:12

Ложкін викупив у Порошенка частку в «Нашому радіо» та KP Media

6519
Ложкін викупив у Порошенка частку в «Нашому радіо» та KP Media

Народний депутат та бізнесмен Петро Порошенко продав UMH group (УМХ), що належить Борису Ложкіну, свою частку у проектах «Наше радіо» та KP Media. Про це повідомляє прес-служба UMH group.

 

У рамках наявних опціонних домовленостей одна з найбільших медіакомпаній України UMH group прийняла рішення про викуп часток партнера у спільних проектах.

 

Після реалізації опціону UMH group стане єдиним власником журналу «Корреспондент», порталу Korrespondent.net, «Нашого радіо» та холдингу порталів United Online Ventures.

 

«Ми повністю задоволені підсумками партнерства з Петром Порошенком в цих проектах: і позиціями, які вдалося зайняти на ринку, і комерційними результатами. Відзначаємо, що взаємодія з партнером ґрунтувалась на повазі і завжди носила конструктивний, творчий і взаємовигідний характер», - зазначив президент UMH group Борис Ложкін.

 

Нова структура власності, на думку  UMH group, дозволить компанії провести істотну реструктуризацію і консолідацію активів, оптимізувати управлінські процеси з метою можливого виходу на IPO або взаємодії з приватними інвесторами.

 

Петро Порошенко наголосив на унікальності медіа-структури UMH: «Успішність медіа-компанії стала можливою завдяки ефективності і таланту керівництва в особі Бориса Ложкіна, якого я вважаю одним з кращих топ-менеджерів. Окремо хотів би висловити слова подяки професійній команді журналістського колективу на чолі з Віталієм Сичем, Юлією МакГаффі і Валентином Резніченком».

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла про те, що UMH group у межах опціону викупила частки Петра Порошенка в проектах «Ретро-ФМ» і Next.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6519
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду