Кагаловський запевняє, що готовий інвестувати у збитковий канал ТВі

23 Квітня 2013
6661
23 Квітня 2013
16:41

Кагаловський запевняє, що готовий інвестувати у збитковий канал ТВі

6661
Кагаловський запевняє, що готовий інвестувати у збитковий канал ТВі

Бізнесмен Костянтин Кагаловський готовий інвестувати у збитковий ТВі. Про це він повідомив 23 квітня на прес-конференції у Києві.


Однак на запитання, як довго він фінансуватиме  демократію на ТВі, він не захотів відповідати: «Я готовий фінансувати у розумний час. Але як довго, не хочу говорити».

 

Костянтин Кагаловський зазначив, що з початку запуску канал ТВі розглядав як прибутковий. Після конфлікту з колишнім співвласником Володимиром Гусинським було прийнято рішення взяти участь у конкурсі на ефірні частоти. Однак після втрати цього ресурсу існування каналу, за його словами, не мало бізнес-логіки.

 

«Але це питання моїх особистих цінностей, - сказав пан Кагаловський, - У цьому випадку я вважаю, що існування єдиного незалежного каналу -  це важливо. Якби мені хтось з самого початку запропонував зробити такий канал, я б, напевно, відповів би ні. Але оскільки життя склалось інакше, то тепер можна у певний момент припинити це робити (інвестувати у канал - ТК). Але якщо я не хочу? Це відповідає моїй системі цінностей про те, що добре, а що погано».

 

Однак при цьому він запевняє, що ставить перед менеджментом завдання виходу на самоокупність. За словами генерального директора ТВі Наталії Катеринчук, перспектива виходу на самоокупність можлива лише якщо канал зможе повернутись у кабельні мережі.

 

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман. Одночасно генеральний директор ТВі Наталія Катеринчук повідомила, що інформація про зміну керівництва каналу не відповідає дійсності, а власник ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу «за допомогою силових структур». Він заперечив продаж каналу і звинуватив Олександра Альтмана в підробці довіреності його компанії.

 

В той самий час журналістам ТВі про ці зміни офіційно не оголошували - вони про все дізналися із сайту і не розуміли, що відбувається на каналі.

 

Джерело «Детектор медіа» на каналі розповіло, що канал ТВі реструктуризував схему власності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду