ТВі хочуть взяти під контроль, скориставшись конфліктом Кагаловського і Гусинського - Мустафа Найєм

23 Квітня 2013
7913
23 Квітня 2013
13:30

ТВі хочуть взяти під контроль, скориставшись конфліктом Кагаловського і Гусинського - Мустафа Найєм

7913
ТВі хочуть взяти під контроль, скориставшись конфліктом Кагаловського і Гусинського - Мустафа Найєм

Припущення про те, що якісь сили  в Україні вирішили взяти під контроль канал ТВі, скориставшись старим конфліктом між Костянтином Кагаловським і Володимиром Гусинським, зробив журналіст і співробітник ТВі Мустафа Найєм у своєму Facebook.

 

Наразі він побував на каналі і зустрівся з Артемом Шевченком, який, за офіційним повідомленням каналу ТВі, приначений його генеральним директором.

 

«Мені вдалося потрапити на канал і побачитися з Артемом Шевченком. За його словами, канал продовжує працювати в колишньому режимі. А зміна керівництва - це вимушений крок щодо запобігання продажу каналу Костянтином Кагаловським. Кому хотіли продати канал, Артем не говорить. З акціонером каналу він не спілкувався, і стверджує, що не знає взаємин Олександра Альтмана, Костянтина Кагаловського та Олега Радченка. За його словами, Кагаловський не встиг продати канал, але змінилася структура власності, в результаті якої право генеральної довіреності перейшло до іншого суб'єкта. Нагадаю, Кагаловський стверджує, що правовстановлюючі документи були вкрадені, а довіреність підроблено», - написав Мустафа Найєм у Facebook.

 

Годину раніше Мустафа Найєм у своєму Facebook написав, що Олександр Альтман  пов'язаний з Володимиром Гусинським: «Костянтин Кагаловський стверджує, що підроблена довіреність його кіпрській компанії, що дозволило керівнику однієї з українських компаній, що володіють каналом змінити керівництво каналу. Артем Шевченко сказав, що його призначив керівник цієї компанії і нічого більше не знає. Олександр Альтман - людина, якого називають новим інвестором, імовірно пов'язаний зі старим власником каналу - Володимиром Гусинським».

 

«Тепер мої здогади. Наскільки я розумію, якась зі сторін в Україні вирішила взяти контроль над каналом, скориставшись старим конфліктом між Костянтином Кагаловським і Володимиром Гусинським. Так просто виявилося дешевше й простіше», - написав журналіст.

 

«Детектор медіа» взяла коментар щодо ситуації на каналу у народного депутата Миколи Княжицького. За його словами, він поки що не має офіційної інформації і слідкує за повідомленнями, що надходять. Єдине, що він зміг підтвердити, було те, що Олександр Альтман є партнером Костянтина Кагаловського і Володимира Гусинського.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  23 квітня о 10.39 на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. У повідомленні також йдеться, що новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7913
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
3992 дн. тому
"Якась із сторон" - Мустафа, не темни. Еще с пятницы уже все знают, что канал хочет отжать Виктор Медведчук, чтобы превратить его в рупор "Русскава мира" и "Таежного союза" . Договоренность о продаже именно с ним и его спецоперация.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду