У День пам’яті Чорнобиля «2+2» покаже програму «Помста природи. Український вибух»

22 Квітня 2013
8222
22 Квітня 2013
18:08

У День пам’яті Чорнобиля «2+2» покаже програму «Помста природи. Український вибух»

8222
У День пам’яті Чорнобиля «2+2» покаже програму «Помста природи. Український вибух»

26 квітня у Міжнародний день пам'яті Чорнобиля телеканал «2+2» покаже спеціальний випуск програми «Помста природи. Український вибух». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефір о 20.00.

 

Випуск, приурочений Чорнобильській катастрофі, складатиметься з двох частин. У першій увага буде приділена шокуючим кадрам аварій, пов'язаних з використанням атомної енергії у світі  - Киштим (1957), Трі-Майл-Айленд (1979), Гоянія (1987). Будуть також показані забруднені радіацією території. Значна частина буде відведена досвіду України та аварії на Чорнобильській АЕС, яка зруйнувала віру у «мирний атом».

 

Друга частина програми розкаже про найбільші техногенні аварії в історії людства. Автори нагадають глядачам найбільш вражаючі катастрофи 20-го століття: нафтово-екологічна катастрофа у Мексиканській затоці, крах «нового Титаніка» лайнера «Коста Конкордіа», а також українські трагедії - вибухи у Новобогданівці, авіакатастрофу у Скнилові, токсичну аварію під Ожидовим та інші.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Національна рада з питань телебачення та радомовлення закликає теле- та радіо мовників ввести  зміни до ефірної сітки 26 квітня з метою вшанування пам'яті жертв чорнобильської трагедії.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду