25 квітня – круглий стіл «Соціальна реклама в Україні: які теми в пріоритеті?»

22 Квітня 2013
6358
22 Квітня 2013
14:08

25 квітня – круглий стіл «Соціальна реклама в Україні: які теми в пріоритеті?»

6358
25 квітня – круглий стіл «Соціальна реклама в Україні: які теми в пріоритеті?»

Круглий стіл «Соціальна реклама в Україні: які теми в пріоритеті?» відбудеться 25 квітня в рамках 7-го Національного фестивалю соціальної реклами (НФСР). Провідні учасники ринку реклами і PR, а також представники держструктур і громадських організацій обговорять роль соціальної реклами в Україні, її цілі і завдання, питання фінансування. Подія пройде з 14.00 до 16.00 у Музеї історії Києва (вул. Богдана Хмельницького, 7).



В якості основних спікерів запрошені діячі української соціальної реклами: Максим Лазебник, Світлана Толстоухова, Олександр Горлов, Андрій Різоль, Сергій Сошинський, Ірина Золоторевич та інші. В якості guest-star виступить відома українська співачка і меценат Анжеліка Рудницька. Модератор круглого столу -  Євген Ромат.


Серед інших заходів фестивалю 25 квітня:

- виставка робіт учасників творчого конкурсу фестивалю;
- вручення Гран-прі та призів за номінаціями;
- два майстер-класи від провідних українських професійних рекламістів;

- презентація кейсу з комплексного соціально-комунікаційному проекту «Змінити ставлення за 365 днів» від Talan Group;

- вручення Премії за внесок у розвиток соціальної реклами та активну соціальну роботу.



Вхід на фестиваль за запрошеннями. Замовити їх можна на сайті http://socialfestival.in.ua/


Національний фестиваль соціальної реклами вперше відбувся в Києві в 2005 році. Це головний майданчик України, де можуть бути представлені розробки авторів і замовників соціальної реклами, маркетингу і PR. Місія фестивалю - сприяти розвитку соціальної реклами як важливого інструменту вирішення соціальних проблем суспільства, підтримувати і заохочувати найбільш значущі соціальні рекламні проекти. Організатори НФСР - Спілка рекламістів України журнал «Маркетинг і реклама». З 2013 року в рамках НФСР вручається Премія за внесок у розвиток соціальної реклами та активну соціальну роботу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Оргкомітет НФСР
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6358
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду