СТБ запустив весняні проморолики

17 Квітня 2013
6101
17 Квітня 2013
17:31

СТБ запустив весняні проморолики

6101
СТБ запустив весняні проморолики

15 квітня о ефірі СТБ стартували весняні проморолики, в яких ведучі телеканалу дають телеглядачам поради про те, як покращити життя та підняти настрій. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У роликах задіяні Дмитро Танкович («Танцюють всі!»), Надія Матвєєва («Все буде добре»), Григорій Решетник та Надія Мейхер («Неймовірна правда про зірок»), Дмитро Карпачов («Кохана, ми вбиваємо дітей »), Ігор Обухівський («Зважені та щасливі »). Ідея та реалізація роликів належить  департаменту промоушену телеканалу СТБ.

 

«Будь-які труднощі вирішуються. Це доводять проекти телеканалу СТБ і підтверджують, що можливо все! Тільки треба повірити у свої сили і йти до своєї мети. А ці життєрадісні і корисні ролики-поради допоможуть вам заразитися весняним настроєм і боротися з нудьгою», -  каже телеведучий Григорій Решетник, який взяв участь у промокампанії.

 

Ведіо промороликів можна побачити тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6101
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
zozulya
4026 дн. тому
ЖАХ! Таке відчуття, що промо зроблено у Малоросійській губернії, а не в Україні... Сором таким ведучим, які навіть не здатні опанувати українську! (окрім Решетника та Мейхер).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду